Deniz Yapı Kaplama Ltd.şti.

  • Yalıtım - İzolasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

Eczacıbaşı-Koramic : VitrA Fix (Yapı Kimyasalları), VitrA Therm (Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri) uygulama bayisi olarak hizmet vermekteyiz. Dünya markası olan ; VitrA, ürün kalite ve garantisiyle uygulama yapmaktayız. Mükemmel iş sonuçlarının elde edilmesi için uzman uygulama ekiplerimizle , Eczacıbaşı – VitrA kalitesini sizlere sunmaktayız.Mükemmel iş sonuçlarının elde edilmesi için, kalite hedeflerimizi oluşturarak tüm iş süreçlerimizi tüm çalışanlarımızın katılımı ile sürekli olarak iyileştireceğiz.

Bunu gerçekleştirmek üzere,
Deniz Yapı Ltd. Şti olarak; "Yapı sektörüne sistemli çözümler sunmak" şeklinde ifade ettiğimiz temel amacımızı gerçekleştirirken, müşterilerimize değer katmak ve başarılı finansal sonuçlar elde etmek için tüm faaliyetlerde etkinbir "Kalite Yönetim Sistemi" oluşturmayı taahhüt ediyoruz. Tüm çalışanlarımız tarafından benimsenmiş ”Müşteri tek seçicidir” ilkesiyle varoluş amacı olarak gördüğümüz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bu doğrultuda ulusal ve uluslararası standart gereklerine uymayı, düzeltici faaliyetlerin yanısıra önleyici yaklaşımlar geliştirmeyi, sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi sağlamayı amaçlıyoruz.

Çalışanların çaba ve başarılarını zamanında tanıyıp / takdir ederek, yeniliğe açık olmaya, sürekli öğrenmeye ve gelişmeye önem vererek çalışanlarımızın motivasyon ve tatminini arttıracağız.



İletişim

Yetkili Tunç İÇELLİOĞLU
GSM 0533 921 44 55
Telefon 0312 467 07 33
Faks
Email denizyapikaplama@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.denizyapikaplama.com
Adres Hoşdere cad. Reşat Nuri sok. 1/B AYRANCI
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri