Diktaş Soğutma Ve Metal İml.san.tic.a.ş.

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • ANKARA

Hakkımızda

Firmamız ticari hayatına 1961 yılında elektrik malzemesi satıcılığı ile başlamış olup, 1963 yılında Siteler semtinde 200 metrekare kendi atölyesinde ilk vitrin tipi soğutucusunu üretmiştir. Talebin artması üzerine 1978 yılında sitelerde 800 metrekarelik kendi imalathanesine taşınmış ve üretimini katlayarak Türkiye çapında aranan firma durumuna gelmiştir. İç ve dış taleplerin artması üzerine 1993 yılında Sincan Organize sanayi Bölgesinde 4.200 metrekare kapalı alana sahip yeni fabrikasına taşınmıştır.1960’lı yıllardan gelen tecrübe ve bilgi birikimi ile soğutma sektörüne hizmet veren firmamız, en iyi kaliteyi en ekonomik fiyatlarla müşterilerine sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Diktaş A.Ş’nin amacı, müşterilerine en iyi kalitede ve uygun fiyatta ürünler sunmaktır.Diktaş A.Ş, ürün kalitesinin sürekliliğinin ancak değişen ve gelişen müşteri isteklerinin tam olarak algılanıp, beklentilerini eksiksiz olarak yerine getirmekle sağlanacağının bilincindedir. Bu nedenle, teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek tasarım ve üretim faaliyetlerine yansıtır.Diktaş A.Ş.’de ana prensip, satın alımdan satış sonrasına kadar olan tüm faaliyetleri bir seferde doğru ve zamanında yapmaktır.

Misyon
-Yüksek kaliteli ürünler üretmek için yüksek teknoloji ve modern üretim yöntemlerine sahip olmak,
-Uluslar arası piyasalara satış yapabilmek ve dünya standartlarına erişmek için çaba sarf etmek,
-Firma ürünlerinin kullanımı ve yararlılığı konusunda geliştirme çalışmaları uygulayarak maliyeti daha düşük, kalitesi daha yüksek ürünleri üretmek,
-AR-GE yöntemlerini geliştirerek ürün çeşitliliğini arttırmak,
-Kurumsallaştırma politikasını geliştirmek için departmanlaşmadan başlayan alt yapıya sahip olmak.

Vizyon
-DİKTAŞ firması, ticari tip soğutucu sektöründe yüksek kaliteli üretim gücüyle bir dünya markası olmayı hedeflemektedir

İletişim

Yetkili Osman BAŞTAŞ
GSM
Telefon 0312 267 01 90
Faks 0312 267 10 03
Email diktas@diktas.com
Resmi Web Sitesi www.diktas.com
Adres 1.Org. San. Böl.Kırımhanlığı cad. N:18 SİNCAN
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri