Damla Promosyon

  • Reklam ve Medya
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Damla Promosyon, 1980’li yıllarda ilk olarak Ankara’da basladığı faaliyetlerini, 1984 yılından sonra Istanbul’da sürdürmeye baslamıştır.

1985 – 1993 yıllari arasında; dizgi, grafik tasarım, animasyon, renk ayıymı – film, matbaacılık, reklam ajansı, plastik enjeksiyon gibi oldukça geniş bir ürün – hizmet yelpazesi ile faaliyet gösteren çok ortaklı bir şirketler topluluğu içerisinde yer almıştır.

1993 yılında bu yapıdan ayrılıp, bağımsız olarak sadece promosyon alanında çalışmaya başlayan Damla Promosyon, kendi tesislerinde 1999 yılına kadar, ağırlıklı olarak ajanda ve takvim üretimi yapmıştır.

1999 yılında, tesisi, organizasyon yapısı, ticari ve kurumsal kimliğini geliştirip, yeniden yapılanarak, 21. Yüzyıla yepyeni bir konumda girmiştir. Ürün ve hizmet yelpazesini genişletmiş; yerli ve ithal tüm promosyon ürünlerini bünyesinde bulunduran profesyonel, büyük bir kuruluş olmuştur.

Bugün, promosyon sektöründe ilk sıralarda yer alan ve konusunda Türkiye’nin en büyük sergi alanlarından birine sahip olan Damla Promosyon; kendi tasarlayıp – ürettiği ürünlerin yanı sıra, zengin ithal ürünler koleksiyonu ile firmaların pazarlama karması kapsamındaki tüm promosyon gereksinmelerini karşılamaktadır.

Ayrıca, bünyesindeki AR-GE ve Endüstriyel Tasarım Departmanları’nda özel olarak geliştirilmiş ayrı ürün grupları ile “sektörel çözümler” de sunmaktadır. Müsterilerinin çözüm ortağı ve doğal danıtmanı olarak; bu bağlamda kendisi destek projeleri sunduğu gibi, gelen projelere uygun özel ürünler de üretmektedir.

Damla Promosyon; profesyonel kadrosu, güçlü yan sanayi ve lojistik destek adı sayesinde, mütteri ilişkileri ve teslim süreçlerindeki eritilmez hızının yanı sıra, satış sonrası hizmet garantisi de vermektedir.

Diğer yandan, yurtdisi temsilcilikleri ile, dünyadaki en son yenilik ve gelişmeleri güncel olarak izlemekte ve müşterilerini online bilgilendirmektedir.

Türkiye’deki Promosyon Ürünleri imalatçıları ve Dağıtıcıları Derneği PROMOTÜRK’ün yanı sıra, Avrupa Promosyon Üreticileri ve Dağıtıcıları Birligi PSI üyesidir.

15 yılda çok hızlı büyüyüp gelişen, evrensel kalitesi tüm dünya ile kucaklaşan, yönetici kadrosu ileri görüşlü, vizyonu açık profesyonellerden oluşan ve her zaman bir promosyon firmasından beklenilenlerin çok daha fazlasini sunan, öncü, yenilikçi ve lider kuruluş Damla Promosyon, bugün geleceğe daha büyük bir umutla bakmaktadır…?


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 238 10 90
Faks 0212 238 00 49
Email damla@damlapromosyon.com.tr
Resmi Web Sitesi www.damlapromosyon.com.tr
Adres Mahmut Sevket Pasa Mah. Sahinkaya Sok. No:24 Isik Ishani Kat:4 Daire:4
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri