Betoçim Çimento Ve Beton Ür.iml.paz.san.tic.ltd.şti.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Pendik Kurtköy'de kurulu olan tesisimiz, 1999 yılında MERTAŞ beton firmasından devralınmıştır. Bu tarihten beri modern yapılanmış olan tesisimiz, kısa zamanda kaliteyi prensip edinerek, güler yüzlü hizmetiyle diğer hazır beton firmaları arasına girmiştir.Bu sektörde kendine saygın bir yer edinmiştir.

Firmamızda konusunda uzman 33 personeli istihdam etmekteyiz. Kalite kontrol laboratuvarımız, yüksek kapasiteli santralimizle birlikte betonda kalite anlayışından ödün vermeden, geleceğe sağlam ve dayanıklı yapılar kazandırarak yolumuza devam etmekteyiz.

20.000 m2 'ye kurulu olan tesisimiz konumu itibari ile geniş bir bölgeye hizmet verebilmektedir.

Hedefimiz; öncelikle kazanç sağlamaktan ziyade, bir deprem bölgesi olan yöremizin kaliteli, dayanıklı ve güvenilir hazır beton ihtiyacına cevap verebilmektir.

Santral Hakkında Teknik Bilgiler

Beton santralimiz saatte 120 m3 üretim yapma kapasitesine sahiptir. Bilgisayar destekli olarak otomatik şekilde üretim yapılmaktadır. Bu sayede GRO 150'den C40'a kadar her beton sınıfında yüksek kalitede üretim sağlanmaktadır. İstek üzerine daha üst sınıflarda beton üretimi de yapılabilmektedir.

Tesisimizde, beton imalatında kullanılan dökme çimento, Portland Çimento (PÇ 42,5)' dur.Bu yüksek kaliteli Portland çimentoyla imal edilen hazır betonumuzda uçucu kül kullanılmamaktadır.

Ayrıca firmamız; 3 adet beton pompası, 15 adet transmikser ile birlikte inşaat sektörünün kaliteli beton ihtiyacını hızlı ve zamanında karşılamaktadır.

Firmamızın Diğer İştirakleri;

Has Demir Çelik ve İplik San.Tic.A.Ş. (Eyüp/İST.)

Akmet-Aktif Metal Demir Çelik San.Tic.A.Ş. (İskenderun/Hatay)

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 482 48 66
Faks 0216 482 50 80
Email betocim@yahoo.com
Resmi Web Sitesi www.betocim.com
Adres Çataldağ mevkii Mehmet Güney sok. N:15
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri