Ahfa Dekorasyon

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1997 yılında kurulmuş olan firmamız, o tarihten bu yana gerek Yurt içi gerekse Yurt dışında, kartonlu alçı levha, alçı sıva ve taş yünü asma tavan uygulamalarını içeren sayısız projeyi başarı ile tamamlamıştır.

Firmamız uygulama yapmasının yanısıra, 2000 yılından itibaret Bayii olarak sektörde uygulamacı firmalara ALÇI PLAKA ürünleri ile birlikte ARMSTRONG Asma tavan sistemlerinin satış ve uygulama faaliyetlerini de yürütmektedir.

Yapı sektörünün her boyutunda çözüm üretme misyonunu, uzmanlık alanı olan Asma Tavan Sistemleri ve Bölme Duvar Sistemleri konularında faaliyet göstermektedir. Tavan ve bölme duvar konularında sektörde önde gelen üretici ve markalarıyla gerçekleştirdiği ortaklıklar ve temsilcilikleriyle mekanlarda oluşturduğu keyifli, işlevsel, gereksinime en uygun ve mimari estetiği önde tutan çözümler üretiyor.

Firmamız, teknik bilgi ve deneyime sahip, konusunda uzman kadrosu ile Türkiye' nin inşaat sektörünün gereksinim duyduğu çözümleri profesyonel bir hizmet anlayışıyla birleştirerek gerçekleştiriyor.

Müşterilerine sunduğu çözümlere projelendirme ve detay çözümleme aşamasına kadar hakim olan AHFA DEKORASYON mimari anlayışın fonksiyonellik ve estetik arayışlarında, yaşamı kolaylaştıran çözümlerinin Türkiye' nin dört bir yanında yer alan kalıcı eserlerde yansımasından gurur duyuyor.

Yürütmekte olduğumuz projelerde ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda uzman kadromuz ile birlikte sizlere yardımcı olabilmekten zevk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla...

Başlıca hizmetlerimiz;

-ASMA TAVAN

-KARTONPİYER

-BÖLME DUVAR

-LAMEL ASMA TAVAN

-TEKYÜZ KAPLAMA

-TEKYÜZ KAPLAMA YAPIŞTIRMA

-ALÇI SIVA

-REVİZYON KAPAKLARI

-BOYA

-MANTOLAMA

İletişim

Yetkili Fatih TÜRKMEN
GSM 0532 675 24 39
Telefon 0212 475 87 05
Faks 0212 475 87 06
Email info@ahfadekorasyon.com
Resmi Web Sitesi www.ahfadekorasyon.com
Adres İsmetpaşa mah. 155 sok. N:41 Sultançiftliği / Gaziosmanpaşa
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri