Oms Makina İml.

  • Makine
  • NEVŞEHİR

Hakkımızda

Kurulus tarihi olan 1968 yilinda firmamiz ticari hayata Ozgurler Torna olarak atilmis, gelisen Pazar gereksinimleri ve talepler cercevesinde treyler yedek parcalari imalatina hiz vermstir. Bugun OMS adi altinda sektorunde lider bir firmadir. Olaganlasmis basarisi; esneklik, teknik bilgi, girismcilik ve calisanlari ile olan yakin iliski temelleri uzerinde yukselmistir.

Nihai kullanici ve trailer imalatcilarinin tedarikci performansi beklentileri yukselmekte ve hakli olarak musterilerimiz sifir hata, uyugun fiyat ve yurt capinda servis hizmetleri talep etmektedir. Urunlerimiz ve satis sonrasi servisimiz, yuksek kalite ve guvenilirlik ile rekabetci yapisini muhafaza etmektedir.

Firmamiz, 1983 yilinda seri uretim olarak treyler park ayagi imalatina ve devaminda king pin ve konteyner kilidi uretimine gecti. O tarihten itibaren surekli kapasite ve kalite iyilestirmesi icerisinde su an aded bazinda tum dunyadan ihtiyaclari karsilar duruma ulasti. Kuruldugundan beri 30 yildir buyuyen ve bunu sahip oldugu organizasyonel yapisina borclu olan OMS, elde ettigi Turkiye’deki buyuk pazar payinin yani sira Orta Dogu, Afrika, Avrupa, Kuzey ve Guney Amerika, Avustralya ve Rusya gibi ulke/bolgelerde pazarlama ve satis faliyetlerine devam etmektedir.

Nevsehir’de yerlesik olan firmamiz, uretimini 2004 yilindan itibaren yeni ve modern uretim tesislerinde devam etmekte olup ISO 9001 belgesi ile kalitesini bir kez daha ispatlamis, 30 yildir edindigi tecrubesi geregi musterilerine her zaman en iyiyi vermek adina hic bir fedakarliktan kacinmamistir.





İletişim

Yetkili Yüksel ÜNAL
GSM
Telefon 0384 242 92 50
Faks 0384 242 92 53
Email özgurler@özgurler.com
Resmi Web Sitesi www.ozgurler.com
Adres Özel Organize Sanayi Bölgesi 14. Sokak No:1
Şehir NEVŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri