Boyut Teknik Mekanik Ve Elektronik İmalat

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Üretim sırasında temassız çapı ölçen ve otomatik kontrolle düzelten yüksek doğruluklu Lazer mikrometre üretmekteyiz. Bu ölçme tekniği extrüksiyon üretiminde kararlı çapta ürün elde etmenizi sağlar, işgücü kaybını azaltır, hammadde verimi ve ürün kalitesinden emin olmanızı sağlar. Uygulama alanları özellikle Kablo ve Tel üreticileri, hortum ve Tüp üreticileridir. Üretimini yaptığınız ürünü sıradan mikrometreyle ölçemediğinizde yada ölçmekte zorluk çektiğinizde ölçüm ve ürün kontrolü için Lazer Mikrometre gerekir.

Aynı zamanda, extrüksiyon ile Kablo üretimi yapılırken yada üretilmiş kablonun en son kangallanması sırasında kablonun izolasyonundaki hataların bulunmasında kullanılan Spark Tester cihazı üretmekteyiz. Kablo, yüksek voltaj elektrot zincir bloğundan geçer ve herhangi izolasyon zayıflığı yada izolasyon olmaması durumunda elektrot ile kablo iletkeni arasında kıvılcım (spark) oluşur. Her bir kıvılcım (spark) Spark Tester ‘in elektroniği tarafından belirlenir ve hata olarak kaydedilir. Eğer kablo izolasyonunda hata varsa, Spark Tester sizi alarm ile uyarır ve sizde izolasyon hata nedenini bularak sorunsuz ürün elde edersiniz.

LAZER MİKROMETRE ;Üretim sırasında temassız çapı ölçen ve otomatik kontrolle düzelten yüksek doğruluklu Lazer mikrometre üretmekteyiz. Bu ölçme tekniği extrüksiyon üretiminde kararlı çapta ürün elde etmenizi sağlar, işgücü kaybını azaltır, hammadde verimi ve ürün kalitesinden emin olmanızı sağlar. Uygulama alanları özellikle Kablo ve Tel üreticileri, hortum ve Tüp üreticileridir. Üretimini yaptığınız ürünü sıradan mikrometreyle ölçemediğinizde yada ölçmekte zorluk çektiğinizde ölçüm ve ürün kontrolü için Lazer Mikrometre gerekir.

SPARK TESTER ;Aynı zamanda, extrüksiyon ile Kablo üretimi yapılırken yada üretilmiş kablonun en son kangallanması sırasında kablonun izolasyonundaki hataların bulunmasında kullanılan Spark Tester cihazı üretmekteyiz. Kablo, yüksek voltaj elektrot zincir bloğundan geçer ve herhangi izolasyon zayıflığı yada izolasyon olmaması durumunda elektrot ile kablo iletkeni arasında kıvılcım (spark) oluşur. Her bir kıvılcım (spark) Spark Tester ‘in elektroniği tarafından belirlenir ve hata olarak kaydedilir. Eğer kablo izolasyonunda hata varsa, Spark Tester sizi alarm ile uyarır ve sizde izolasyon hata nedenini bularak sorunsuz ürün elde edersiniz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 575 10 00
Faks
Email info@boyuttechnic.com
Resmi Web Sitesi www.boyuttechnic.com
Adres Mezarlık sok. Evren sit. E blok N:2
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri