Abc Dekorasyon

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bir aile şirketi olarak kurulan firmamız, esas olarak faaliyetlerini dış ticaret konusunda sürdürmektedir. Sektörlerinde önde gelen İtalya ve Çin 'de üretim yapan lider firmaların Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Temsilciliğini yaptığı ürün grupları aşağıda sıralanmıştır;

DEKOR KAĞIDI VE FİNİSH FOLYO: Şirketimiz dekor kağıdı üretimi konusunda dünyanın önde gelen üretici firmalarından olan "HANGZHOU SPLENDECOR" firmasının Türkiye temsilciliğini 5 yılı aşkın bir süredir sürdürmektedir.Ülkemizde dekor kağıdını üretim girdisi olarak kullanan ve bu sektörde üretim yapan başlıca firmalar şirketimizin müşteri profilini oluşturmaktadır.Dekor kağıdı ve finish folyo ihtiyacınız şirketimizin sunacağı kaliteli ürün,hızlı ve güvenilir hizmet ile mümkün olan en hızlı şekilde karşılanacaktır.

VİNİL DUVAR KAĞIDI:
Duvar kağıdı üretimi alanında İtalya ve Çin'de üretim yapan firmaların Türkiye mümessili olan firmamız, müşterilerine sunduğu alternatif kalite ve zengin desen kolleksiyonu ile hizmetini bu sektörde en iyi şekilde sürdürmektedir. Alternatif ürün ve fiyat seçenekleri ile müşterilerinin tercihlerini karşılamaya çalışmaktadır.Firmamızın üçüncü bir faaliyeti, laminant parke alanındadır.Bu konuda da Çin'de bulunan laminat parke üretiminde önde gelen DEKORMAN firmasının AZERBEYCAN ve TÜRKİYE temsilciliğini yapmaktadır.Firmamız, Profesyonel yönetim ve hizmet anlayışıyla siz değerli firma ve kuruluşlara hizmet veren bir kuruluştur.

FİRMAMIZ ABC DEKORASYON, FAALİYETLERİNİ ÖZELLİKLE DEKOR KAĞIT,FİNİSH FOLYO VE VİNİL DUVAR KAPLAMALARI KONULARINDA SİZLERE DAHA DA İYİSİNİ SUNABİLMEK İÇİN UZMAN KADROSUYLA PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR.
SAYGILARIMIZLA,

Duvar kağıdı çeşitleri ;
- Vinil Duvar Kaplamaları
- Doğal Duvar Kaplamaları
- Tekstil Duvar Kaplamaları
- Kağıt Esaslı Duvar Kağıdı
- Boyanabilir Duvar Kağıdı
LAMİNE PARKE

İletişim

Yetkili
GSM 0 532 434 47 88
Telefon 0212 220 07 73 / 0212 320 67 91
Faks 0212 210 01 69
Email abcdek@ttmail.com / bilgi@abcdekorasyon.com.tr
Resmi Web Sitesi www.abcdekorasyon.com.tr
Adres Perpa Ticaret Merkezi B blok K:6 No:658
34384 Okmeydanı
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri