Mert Çelik Metal Ürünleri Nak.san.tic.ltd.şti.

  • Demir Çelik
  • İZMİR

Hakkımızda

MERT ÇELİK otomotiv yan sanayi başta olmak üzere yedek parça sanayi, ağır makine üreticileri ve tüm makine imalat sanayiye KALİTELİ ÇELİK ve metal ürünleri toptan ve perakende satışı yapmaktadır. Karbon çelikleri, Islah çelikleri, Semente çelikleri, Transmisyon milleri, Otomat çelikleri, Sıcak iş- Soğuk iş takım çelikleri başta olmak üzere bütün metal malzemelerin satışını gerçekleştirmektedir. Firmamız İZMİR Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde satış ve hizmet vermektedir.MERT ÇELİK kuruluşundan bu yana Türkiye’deki büyük üretici ve ithalatçı firmalardan çelik ve diğer metal ürünlerinin teminini yapmaktadır. 2004 Temmuz ayından itibaren de parlak çelik üretimi ve çatlak kontrollü OTOMAT ÇELİKLERİ konusunda en iyi kalite olan SCHMOLZ+BICKENBACH A.Ş. firmasının EGE BÖLGE BAYİ’liğini yürütmektedir.

MERT ÇELİK, kaliteli malzeme ve satış hizmetini DEKRA ISO 9001 : 2000 KALİTE SİSTEM GÜVENCESİ sertifikası ile belgelendirmiştir.
1998 yılında çalışma hayatına başlayan firmamız, endüstrinin büyük bir hızla geliştiği günümüzde, sanayimizin eksikliğini hissettiği, ciddiyetle ihtiyaç duyduğu zamanında tedarik, müşteri memnuniyeti ve kalite güvencesi ana ilkesi ile faaliyetlerine devam etmektedir. MERT ÇELİK, kaliteli malzeme ve satış hizmetini DEKRA ISO 9001 : 2000 KALİTE SİSTEM GÜVENCESİ sertifikası ile belgelendirmiştir.

“MEMNUN MÜŞTERİ, SADIK MÜŞTERİ” prensibiyle çalışan firmamız hizmetlerini müşteri talepleri doğrultusunda yerine getirmektedir. Bunu yaparken toplumun yararına, rekabet şartlarına, güvenliğe, güvenirliliğe, ilgili standart ve kanuni şartlara azami ölçüde önem vermektedir.MERT ÇELİK, iç piyasada artan talepler doğrultusunda 4400 m2 alanda zengin kalite ve kesit çeşidi ile her türlü çelik ihtiyaçlarınıza istenilen kalite, fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla hizmet vermeye devam edecektir.

İletişim

Yetkili Aytekin ÖZTAŞ
GSM 0533 304 06 73
Telefon 0232 877 17 29
Faks 0232 877 17 39
Email info@mert-celik.com
Resmi Web Sitesi www.mert-celik.com
Adres Kemalpaşa Org. San. Bölgesi İstiklal Mah. 34 Sk. No:8 - Ulucak - Kemalpaşa
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri