Aydilek Lastik Kaplama Ltd.

  • Lastik Sanayi
  • ADANA

Hakkımızda

Firmamız 1982 yılında Aydilek kardeşlerin girişimiyle 250m2 alanda sıcak kaplama tesisi ile kurulmuştur. Kurulduğu ilk zamanlarda otobüs ve kamyon lastikleri sıcak kaplama faaliyetleri firmamızın büyümesine olanak sağlamıştır. 1997 ekim ayında soğuk kaplama hizmetine başladığında tesisimiz 1400 m2 alana ulaşmış ve limited şirket yapısına bürünmüştür. Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar ekonomiye ve sektöre olan katkısını arttırabilmek için mücadelesine devam etmektedir.Aydilek Lastik Kaplama yıllardan beri Çukurova’da faaliyetlerini sürdüren çok güçlü bir firmadır. Kurumumuz toplam kalite felsefesini benimsemiş, kaliteden asla ödün vermeyen, daima müşteri odaklı çalışan, tüm çalışmalarında sürekli iyileşmeyi sağlayan günümüzün teknolojisini yakından takip eden bir kurumdur.
Piyasadaki en kaliteli kaplanmış lastiği üreten firmamız geniş dağıtım ağı ve servis kalitesiyle müşterinin gözünde güçlü olan imajını *güvence* kelimesiyle de pekiştirmiştir.
Firmamız kaliteli üretim ve hizmetin yanında ürün ve desen çeşitliliği, yerinde lastik kontrolü, büyük filoların lastik takibi gibi hizmetleri de sunmaktadır.

Başlıca hizmetlerimiz;

-OTOBÜS LASTİKLERİ

-TREYLER (GENİŞ TABAN) LASTİKLERİ

-KIŞ LASTİKLERİ

İletişim

Yetkili Süleyman AYDİLEK
GSM
Telefon 0322 428 27 75
Faks
Email huseyin@aydilek.com.tr
Resmi Web Sitesi www.aydilek.com.tr
Adres Yeni Pazar mah. 1123 sok.N:12 Merkez
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri