İnterlink

  • Nakliye
  • İSTANBUL

Hakkımızda

INTERLINK, 1992 yılından beri müşteri sadakati uygulamaları konusunda sayısız uygulama yapmış ve süreç içerisinde birçok avantajı iş ortaklarının kullanımına kazandırmıştır. Puan Promosyon Sistemi adını verdiğimiz, gelenekselleşmiş sadakat sağlayıcı, satış arttırıcı ve müşteri bilgilerini toplama amaçlı kampanyalarda INTERLINK’in sunduğu danışmalık, fiyat avantajları, operasyon gücü, hizmet kalitesi ve bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz kampanyaların tecrübesiyle; hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza farklı avantajlar ve faydalar sunuyoruz.
1.Proje Geliştirme, Uygulama
Sektörünüze ve hedef kitlenize en uygun, uzun soluklu ve birçok hediye alternatifinden oluşan amaca uygun projeleri geliştirebilir ve hedef kitlenize ticari faaliyetleriniz doğrultusunda en uygun şekilde uygulayabiliriz.
2.Satışta İstikrar Sağlanması
Amaç müşterinizi sadık kılmak ve istikrarlı pazar payı oluşturmak ise INTERLINK’in geleneksel puan kampanyaları, yükleme kampanyaları ya da PROMO CLUB size avantaj sağlar. Amaç ticari noktalarda depo ve raf hakimiyetini çok hızlı sağlamak ise yükleme kampanyalarındaki deneyimimiz size farklı bir avantaj sağlar.
3.Hedef Kitlesine Uygun Doğru Ürün İle Kampanya
Hedef kitlenizin eğilimlerine göre farklı marka ve kalitede ürün sunma avantajımızdan faydalanabilir, danışmanlık hizmeti alarak kampanyanızın başarılı olması için profesyonel destek avantajından yararlanabilirsiniz. Kampanya süreniz ve katılımcı adediniz ile doğru marka ve modelleri birleştirmek bizim işimiz ve sorumluluğumuz.
4.Çoktan Seçme Özgürlüğü
Hedef kitlenizi, 800 tedarikçimiz ve sürekli güncellenerek çeşitliliği artan 8.000’in üzerindeki ürün alternatifinden faydalandırabilirsiniz.
5.Avantajlı Katalog ve Kampanya Tanıtım Hazırlıkları
Promosyon kataloğu hazırlanmasında; sunuş, görsel uygulamalar, anlatım kolaylığı, imaj ve kapak bütünlüğü, maliyet, uygulama ve baskı kalitesi ile ilgili konularda, geçmiş dönem tecrübelerimizle ve anlaşmalı matbaamız ile tam destek alabilirsiniz.
6.Ürün Temininde Hızlı ve Güvenilir Çözümler
INTERLINK, kurumsal çözüm ortakları ile planlama gerçekleştirerek yüksek miktardaki ürünü çok hızlı bir şekilde tedarik edebilmekte ve lojistik operasyonunu gerçekleştirebilmektedir.
7.Stok, Finans ve Maliyet
INTERLINK ile gerçekleştireceğiniz kampanyalarda süre ne kadar uzun olursa olsun, erken satın alma yapma, alım taahhüdü verme, depolama, sistem kurulum bedeli, sistem işletim bedeli, stok karşılığı tahsilat, avans, ön ödeme talep edilmemekte.
8.En İyi Fiyat
Yüksek miktardaki alımlarımız ve yönettiğimiz sayısız kampanyanın getirisi olan tüm fiyat avantajlarını sizlerle paylaşıyoruz.
9.Nakliye ve Teslimatta Verimli Çalışma
Türkiye’nin çok yüksek hacimli, tek tek ve toplu gönderim kapasitelerinden birine sahip olduğumuz için çalıştığımız lojistik firmalarının da en iyi fiyat, hizmet ve hasar tazmin garantisi avantajını yine sizlerle paylaşıyoruz.
10.İade ve Değiştirme İmkanı
INTERLINK kampanya sahibi firma uygun gördüğü durumda; herhangi bir sebep gösterilmesine gerek kalmadan hediyeyi iade alabilir, hediye sahibi başka hediye seçebilir ya da puanı geri alabilir.
11.Muhasebesel İşlem Avantajı
Kampanya süresince ayrı ayrı alımlarda, cari hesap açma ve fatura sayısı takip edilemez sıkıntılar yaratabilmektedir. INTERLINK ile çalışma sisteminizde, haftalık tek bir fatura ile Muhasebesel İşlem ve Takip avantajı sağlarsınız.
12.Bilgi Akışı
Kampanya başlamadan gerekli tüm bilgisayar ortamındaki entegrasyonlar ve çağrı merkezi hizmetleri konusundaki agent eğitimleri INTERLINK tarafından yapılır. INTERLINK’in ücretsiz olarak firmanızın kullanımına açtığı lojistik operasyon yazılımı Operactive sayesinde bütün bilgilere istenildiği anda Internet aracılığı ile ulaşılabildiği için, kontrollü, hızlı bir iletişim ve raporlama hizmeti sağlanır. Ayrıca INTERLINK kartlı sistem sadakat uygulamaları için özel olarak geliştirdiği fikirleri ile stratejik çözümler sunabilmektedir.

İletişim

Yetkili Özgür EKİNCİ
GSM
Telefon 0212 324 77 01
Faks 0212 324 77 30
Email bt@interlink.com.tr
Resmi Web Sitesi www.interlink.com.tr
Adres Yeşilce Mahallesi Diken Sok.No:1
34418 4.Levent
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri