Doğu Çelik Makine

  • Çelik Konstrüksiyon
  • ADIYAMAN

Hakkımızda

Firmamız; şirket ortaklarından Şıh Abdurrahman YÜCEL tarafından 1973 yılında Gaziantep’te kurulmuş olup küçük bir atölyede kaynak ve demir doğrama işleri alanında faaliyet göstermiştir. 1978 yılında Adıyaman merkeze taşınarak şahıs firması olarak faaliyet alanını sürdürmeye devam etmiştir. Teknoloji ve standartlar dahilinde büyümeyi kendisine ilke edilen “DOĞU ÇELİK” 1990 yılında şirketleşerek ”DOĞU ÇELİK SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ” adı altında faaliyetini sürdürmüştür.

Şirketimiz bugün kendi olanakları ile sahip olduğu 1.500m2 kapalı ve 1.500m2 açık olmak üzere toplam 3.000m2’lik alan üzerine kurulu şu anki modern tesisin yatırımına 1994 yılı sonunda başlamış ve 1996 yılı başında bitirmiştir. Aynı yılın 6. ayında kendi binasına taşınmıştır.Ortağımız Şıh Abdurrahman YÜCEL‘in sahibi bulunduğu DOĞU ÇELİK unvanlı şahıs firması 1998 yılı sonunda faaliyetini durdurarak bütün aktif ve pasifi ile şirketimize devredilmiştir. Şıh Abdurrahman YÜCEL; bu tarihten itibaren maddi, manevi bütün imkânlarını şirketimize yönlendirmiş ve halen şirketimizin “Genel Müdürü” olarak çalışmaya devam etmektedir. Söz konusu şirketimiz şu anda “kalorifer kazanları, buhar kazanları, su ısıtıcı boyler, basınçlı ve basınçsız tank imalatı, komple asfalt plent tesisleri imalatı, doğal gaz borulama ve tesisat işleri yapmaktadır.Şirketimiz, kuruluşundan bugüne kadar özelikle T.P.A.O Adıyaman Bölge Müdürlüğü ve D.S.İ Adıyaman Şube Müdürlüğü gibi kamu kuruluşları, bölgemizdeki çimento fabrikaları, belediyeler ve şirketimizce güvenilir kabul edilen kamu ve bütün özel kuruluşlarla çalışan, bölgemizde yüksek referanslara sahip bir işletme olup halen bünyesinde 20 kişilik yetişmiş teknik eleman kadrosu ile faaliyetini sürdürmektedir.

DEĞERLER
KALİTE VE İLKE ODAKLILIK :
•DOĞU ÇELİK çalışanları toplam kalite felsefesine inanır. İşin gereklerine, etik ilkelere bağlı kalarak ve yüksek bir disiplin ile üstlendikleri görevleri yerine getirir.
İNSAN ODAKLILIK VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ :
•DOĞU ÇELİK, müşteri merkezli bir yaklaşımı esas alır. Müşterilerine entegre ve insan odaklı çözümler sunarak anlamlı katkılar sağlar. Bunu başarmak için aynı idealleri paylaşan (A) takımı oyuncularla çalışır.
GÜVENİLİRLİK VE GİZLİLİK :
•DOĞU ÇELİK, müşterilerinin çıkarlarını korur. İş ilişkisi dolayısıyla elde ettiği bilgi ve belgeleri gizli tutar.
YENİLİKÇİLİK VE ESNEKLİK :
•DOĞU ÇELİK, sürekli öğrenme, eğitim ve gelişim ilkelerini hayata geçirerek çalışanların entelektüel sermayelerini arttıran ve öğrenen bir organizasyondur. Çalışanlarını tam yetkilendiren esnek, yenilikçi ve organik bir yapıya sahiptir.
DEĞİŞİM VE SONUÇ ODAKLILIK :
•DOĞU ÇELİK, sistemci bakış açısıyla sunduğu tavsiye ve çözümleri hayata geçirmek ve uzun vadeli etki oluşturmak için çalışır.

ÜRÜNLER VE SİSTEMLER;
-ASFALT PLENTR İMALAT VE REVİZYONU
-BORU VE TANK PROSESLEME VE İZALASYONU
-ÇAMUR TANKLARI İMALATI
-ÇELİK KONSTRUKSİYON İMALATI VE MONTAJI
-ÇÖP KONTEYNIR İMALATI
-DURAK,PARK BAHÇE OTURAKLARI İMALATI
-HAM PETROL SAHA TANK İMALATI

İletişim

Yetkili Mehmet YÜCEL
GSM 0532 325 13 00
Telefon 0416 223 26 40
Faks 0 416 223 13 28
Email m_tuncay_yucel@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.dogucelik.com.tr
Adres GÖLBAŞI KARAYOLU 5.KM TARIM KREDİ KOOP. KARŞISI
Şehir ADIYAMAN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri