Hilal Tekstil

  • Çelik Kapı
  • HATAY

Hakkımızda

FİRMAMIZ: 1993 yılında çelikkapı üretimine başladı. Şu anda 2000 m2 kapalı alanda son teknoloji makinaları 30'a yakın çalışanı ve 70'e varan bayii ağı ile 300 adet kaplamalı, 700 adet statik boyalı çelik kapı üretim kapasiteli, çağdaş çizgilerde, tasarım ve üretim yapan pazarda süreklilik ve kalitenin ön planda olduğunun bilinciyle çalışmalarına devam eden bir firmadır.

YURTDIŞI: Türkmenistan, Kazakistan,Moldova, Afganistan'da kendi üretim tesisleri olan, Fransa, Bosna-Hersek Suudi Arabistan, Mısır, Kuveyt,Suriye, Irak gibi bir çok ülkede bayileri bulunan, çelik kapının yanısıra yurtdışında oluşturmuş bulunduğu alt bayiliklerinde PVC, Aliminyum Profil buna bağlı aksesuar, makina ve inşaat malzemeleri temini ve ihracati yapan tedarikçi firmadır.

VİZYONUMUZ: Tüm çalışanlarıyla birlikte müşteri memnuniyetini esas alarak ulusal ve uluslararasi kalite ve standartlarda hizmet verebilmektir.

MİSYONUMUZ: Ülkemizin dünya ticaretinde saygın bir yer alabilme çabalarında yapmış olduğu büyük atılım ve gayretlerinde hasıl olan markalaşma ihtiyacına bir katkıda bulunmak, globalleşen dünyada yarınlarımızı inşa etmeye çalışanlara yardımcı olmak amacıyla, bir tuğlada biz koyablirmiyiz arzusudur.

KALİTE: Günümüzde talep ve beklentilerin sürekli değiştiği bir ortamda hem üretimini yapmakda olduğumuz çelik kapılarda, tüketici gözüyle bakarak dünya standartlarında bir tercih edilebilir kaliteyi oluşturmaya çalışmak, başlıca prensibimiz olmuştur.

İletişim

Yetkili Salih KAYGUSUZ
GSM
Telefon 0326 713 31 02 / 0326 713 31 03
Faks 0326 712 74 53
Email
Resmi Web Sitesi www.herkul.net
Adres E-5 Karayolu Üzeri Bölge Trafik Yanı No:44 Dörtyol
Şehir HATAY

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri