Yurt Çelik Yapı İnşaat

  • Prefabrik
  • ANKARA

Hakkımızda

Şaban YURTÖĞREN tarafından 1976 yılında inşaat firması olarak kurulmuş ve uzun yıllar "Yurt İnşaat Ltd. Şti." olarak hizmet vermiştir. Daha sonra çelik yapı konusunda uzmanlaşmıştır. 2006 yılında ünvan değişikliğine gitmiş ve "Yurt Çelik Yapı İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti." olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Sanayide 32 yıllık deneyime sahip Yurt Çelik Yapı, 8.000 m²’si kapalı olmak üzere 14.000 m² alan üzerinde çelik konstrüksiyon alanında yıllık 5.000 ton üretim kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Projelendirme, tecrübeli proje ekibimizle yapıldığı için tüm inşaat detayları tekniğine uygun çözülmektedir. İmalatlar fabrika ortamında yapılmakta, boyanmakta, şantiyede sadece montajı yapılmaktadır. İstenildiği takdirde uygulamaların projesi Yurt Çelik Yapı proje grubu tarafından yapılmakta olup, imalat ve montajı tecrübeli ekibimizle tamamlanmaktadır.

Hafif çelik yapılarda kullanılmak üzere galvanizli bükme çelik profillerin imalatına firmamızca başlanmıştır.

Firmamız galvanizli sac profillerden yarı mamul konut panelleri, fabrika veya hangar karkası da üretmektedir.

1976 yılından bu yana 40 ın üzerinde spor tesisi, 50 den fazla özel sektöre çeşitli çelik yapılar yapmıştır.

Çelik tribün sektörünün Türkiye'de ilk temsilcisidir. 1982 yılından bu yana Türkiye'nin 700 den fazla yerinde çelik tribün yapmıştır. Bugün bu tribünler ihraç kalitesine ulaşmış ve birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

İletişim

Yetkili Rabia DOĞANAY
GSM
Telefon 0312 815 50 20
Faks 0312 815 50 20
Email yurt@yurtcelik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.yurtcelik.com.tr
Adres İstanbul Yolu 26.km Yurt Sokak No:4
06980 Saray / Kazan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri