Çayırova Demir Çelik

  • Demir Çelik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Çayırova Demir Çelik San. Tic. A.Ş. 1979 yılından beri demir çelik sektöründe faaliyet göstermektedir. Buna ek olarak 2001 yılı itibariyle Çayırova Demir Çelik A.Ş. Gebze/Çayırova mevkiindeki modern tesisinde tam otomatik makineler ile Çelik Hasır üretimine başlamıştır. Depreme dayanıklı olarak imal edilen çelik hasır özellikle döşemelerde, perdelerde, istinat duvarlarında, beton yollarda, kazıklı temellerde, beton boru imalatlarında, tünellerde, galerilerde, kanal ve kanaletlerde kullanılır. Bunların dışında bahçe çiti, korkuluk ve asma tavanlar için kullanılabilir.Çelik hasırda müşteri arzusuna ve projeye göre özel hasırlarla ilgili farklı işlem ve değişebilen çaplarda üretim olanakları da sunulmaktadır. Bu nedenle değişik boyutlarda düz hasırların yanı sıra rulo halinde ve farklı desenlerde hasır üretimi de mümkündür.
*Çelik hasır, güneş enerjisi panelleri, prefabrik panel ve inşaat üretiminin temel maddesidir. Üretimimiz döşemelerin çalışma şekillerine göre aşağıda belirtildiği gibi gerçekleşmektedir.
* Standart çelik hasır (Q ve R tipleri)
* Özel imalat çelik hasır (istenilen ölçü ve şekillerde) Çayırova A.Ş. çapı 4-12 mm arasında değişebilen üstün yapışma nitelikli soğuk çekme nervürlü tel ve çapı 2.2-8 mm olan düz yüzeyli soğuk çekme tel de üretmektedir. Bu tellerin çapları aşağıda belirtilen boyutlarda ve bobinler halinde sunulmaktadır.



İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 418 02 00
Faks 0216 418 02 04
Email tektunalimurat_@hotmail.com / info@cayirovademir.com
Resmi Web Sitesi www.cayirovademircelik.com
Adres MERKEZ
Fener Kalamış Caddesi Korur Apt. No:25 A Blok Kat 3 Daire 6 Kadıköy

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri