Ceytest İnş.beton Ve Çelik Çekme Yapı Malz.san.tic.ltd.şti.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Firmamızda ISO 9001:2000 ve ISO 14001:2004 Kalite Yönetim Sistemlerine göre süreçlerin tanımlanması ve belirlenen süreçlere göre organizasyonun yönetilmesi esas alınmıştır.Bayındırlık ve İskan Bakanlığı onaylı ve TS EN ISO/IEC 17025 "Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlanın Yeterliliği" standartına göre kalite sistemi kurulmuş olan Teknik Araştırma Laboratuarı ile Yapı malzemeleri ve Deprem konularında BETON MUKAVEMET TESTLERİ, ÇELİK MUKAVEMET TESTLERİ, GÜÇLENDİRME PROJELERİ ve DEPREM HASAR TESPİTLERİ hizmetleri sunmaktadır.

CEYTEST yapı laboratuvarı bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla gün geçtikçe başarı grafiğini yükseltmekte ve yaptığı işlerde güvenilir ve uzman kurum arayanların birinci adresi olmaya devam etmektedir.Amacımız Faaliyet gösterdiği alanlarda bilgi birikimi, tecrübesi, güvenirliği, teknoloji kullanımı ile ulusal ve uluslararası alanda müracaat edilen saygın bir firma olmaktadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Tümü eğitimli personel ile uluslar arası geçerliliğe sahip metod ve ekipmanlarla kalibrasyonu yapılmış ve onaylanmış cihazlar ile belirtilen metodlar kullanılarak, hatasız profesyonel çalışmayla doğru sonuca zamanında hatasız giderek her defasında müşteri memnuniyetini sağlamak için TS EN İS /TEC 17025:2000 kalite yönetimi sistemi şartlarna uyularak hiçbir koşulda kaliteden ödün vermeden çalışmak politikamızdır.
CEYTEST yapı laboratuvarı, kendi sektörünün hizmet verdiği alanlarda lider ve referans kuruluş olmak için yola çıkmış, her zaman daha iyiye ulaşmak için çalışan kadrosuyla hedefine ulaşarak öncü olmayı başarmıştır. Başarılarını bundan sonrada aynı kararlılıkta devam ettirecektir.

Yönetimi, mevcut misyonunun vazgeçilmez ilkelerinden biri olan "Toplam Kalite Yönetimi" anlayışının başarıyla uygulanabilmesi için bir kalite politikası belirlemiş ve aşağıda belirtilen başlıklar doğrultusunda sürekli denetlenen bir organizasyon oluşturmuştur.

-Tüm CEYTEST çalışanlarının mutlu olabileceği, ileriye dönük ve katılımcı bir ortam yaratmak için hep birlikte çaba göstermek,
-Sürekli kalite iyileştirme anlayışını benimsemek, paylaşmak,
-Müşterilerimize en iyi laboratuvar hizmetlerini sunarak, müşteri mutluluğunu her şeyin üzerinde tutmak,
-Çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini arttırmak ve geliştirmek,
-CEYTEST standarlarında hizmet sunan referans bir laboratuvar olmak,
-Giderek artan kaliteli hizmet anlayışımızın, standartlara uygunluk şemsiyesi altındaki tüm müşterilerimize ulaşmasını sağlamak,
-CEYTEST Yapı laboratuvarı, kendi sektörünün hizmet verdiği alanlarda lider ve referans kuruluş olmak için yola çıkmış, her zaman daha iyiye ulaşmak için çalışan kadrosuyla hedefine ulaşarak öncü olmayı başarmıştır. Başarılarını bundan sonra da aynı kararlılıkta devam ettirecektir.

Başlıca hizmetlerimiz;

-DEMİR DENEYLERİ

-KAROT ALMA

-TAZE BETON DENEYLERİ

-TAZE BETONDAN NUMUNE ALMA

İletişim

Yetkili Bünyamin ARSLAN
GSM
Telefon 0212 418 25 06
Faks 0212 581 04 03
Email ceytest@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ceytest.com
Adres Karadeniz cad. n:35/A Merkez / Eyüp
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri