Bora Çelik San Ve Tic Ltd. Şti

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Şirketimiz yan sanayi olarak metal saç, profil, boru şekillendirme, seramik standları, plazma sehpaları, (Test ısı firması) olarak da genleşme tankları çeşitleri, eşanjör çeşitleri, ve kombi bağlantı boruları üretmektedir.Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak daha ileri gitmek ve daha kaliteli ürünleri imal etmek üzere yeni yatırımlar yapmaya devam etmektedir.

Bora Çelik Eşya ve Mobilya İnş. Malz. ve Tic. Ltd. Şti. olarak müşteri ihtiyaç ve isteklerini en iyi biçimde belirleyerek, buna uygun ürün ve hizmet üretimini yapmak, ürün kalitemiz ile müşteri memnuniyetini sağlamak, çalışanlarımız, tedarikçilerimizle birlikte, karşılıklı işbirliği ve güven içerisinde çalışarak verimliliğimizi artırmak

Ekip ruhu ve ekip çalışması anlayışını, şirket kültürümüzün temeli olarak görmek, kaliteyi şirketimiz için ulaşılan ve korunan bir düzey değil, yenilenen ve geliştirilen bir hedef olarak görmek, kaliteyi şirketimiz ve kendimizin geleceğinin penceresi olarak görmek, firmanın en değerli kaynağını insan olarak görmek.

İletişim

Yetkili İlker İR
GSM
Telefon 0222 236 19 40
Faks 0222 236 19 41
Email ilker@boracelik.com
Resmi Web Sitesi www.boracelik.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi 14. Cadde No : 2
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri