Club Simena Hotel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • K.K.T.C.

Hakkımızda

Club Simena'ya Hoşgeldiniz...


Club Simena size cennette bir tatil yaşatacak herşeyi sunmaktadır. Kıbrıs’ın Kuzey kıyısında turistlerin uğrak yeri olan Girne’ den sadece bir kaç mil uzaklıktadır. Club Simena Hotel Kuzey Kıbrıs’ta unutulmaz bir tatil yaşamanız için bir çok mükemmel olanak sunmaktadır. Club Simena Hotel cennet Kuzey Kıbrıs’ın Akdeniz kıyısında cazibeli bir kaçışı deneyimlerken Beşparmak dağlarının manzarasında nefes kesen manzarasına hayran kalacağınız Girne’nin batı kıyısında bir aile otelidir. Club Simena Hotel’ de Kıbrıs kültürünün bir parçası olan efsanevi Kıbrıs misaferperverliğini hala yaşayabilirsiniz. Hotelimizde misafirlerimiz her zaman sıcak, dostça ve güleryüzle karşılanırlar. Club Simena Hotel’in yemyeşil bahçesinde huzur ve kişisel rahatlıkla sessizliği ve Kuzey Kıbrıs’ın sakinliğini ve neşesini hissedebilirsiniz. Club Simena Hotel Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret eden misafirlere yüksek kalitede servisi çok uygun fiyata sağlamak amacındadır.
Konaklama

Club Simena Hotel Kuzey Kıbrıs’ ta tipik Akdeniz tarzında ve geleneksel Kıbrıs Karakterine uygun 52 iyi dekore edilmiş oda vardır.
Tüm odalarda; merkezi ısıtma /soğutma, banyo, duş, balkon mini bar, telefon, kablosuz internet bağlantısı, saç kurutma makinesi, uydu yayını, muzik ve televizyon vardır. Kıbrıs’ın Kuzey kıyısında bulunan hotelimizdeki odalarımız Beşparmak Dağlarının güzel manzarasına ya da nefes kesen mavi Akdeniz manzarasına sahiptir.
Hotelimiz iki katlı olup geniş bir dış avluyla Akdeniz bahçesini çevrelemektedir ve geniş bir açık havuza sahiptir. Club Simena Hotel aileler ve çiftler için doğru adres olup, farklı istekleri olan tüm misafirlere hitap edecek olanaklara sahiptir.

Villa Dublex; alt katta mutfak ve oturma odası, üst katta içinde banyo/tuvalet olan yatak odası deniz ve dağ manzaralı balkonlar mevcuttur. Dört kişilik odalarımız altı kişilik olabilecek şekilde ek yatak koymaya uygundur.

Bungalow; Mutfak, tuvalet, duş, yatak odası, dağ ve deniz manzaralı balkonlar mevcuttur. Odalarımız iki kişilik olup istenildiği takdirde üç kişilik olabilecek şekilde ek yatak koymaya uygundur.

Bititşik Bungalow; İki bungalowun birleşmesinde oluşan adalardır ve dağ ve deniz manzaralı balkonlar mevcuttur. Odalarımız dört yataklı olup istenildiği takdirde yedi kişilk olabilecek şekilde ek yatak koymaya uygundur.

Kuzey Kıbrıs'ta Romantik ve Büyüleyici bir Düğün
Rüyalarınızın düğününü Club Simena'da yaşayabilirsiniz. Bizim Otelimiz bozulmamış bir vahada bulunarak cennet gibi olan Kıbrıs'ın güzelliğinin büyüsünde yaşanacak romantik bir düğün için vazgeçilmez bir yerdir. Olağanüstü konukseverliğimizle ve farklı düğün paketlerimizle sizin hayal ettiğiniz ve hafızalarınızdan silinmeyecek unutamayacağınız bir düğün yaşayacağınızı garanti ediyoruz. Akdenize bakan güzel terasımızda romantik güneş batışını izlerken ve teninize deymiş hafif deniz esintisi ile nikahınızı kıyalım.


İletişim

Yetkili Yıldıray DALOKAY
GSM
Telefon 0392 825 24 76
Faks 0392 825 24 86
Email info@clubsimena-hotel.com
Resmi Web Sitesi www.clubsimena-hotel.com / www.clubsimenahotel.com
Adres KARŞIYAKA GİRNE
Şehir K.K.T.C.

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri