Vikingstar

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

Nisan 2007 de açılan Otelimiz Kemer Merkezde yer alıp,Toplam 198 oda 432 yatak kapasitesine sahip 4 adet özürlü odası 12 connaction süit,2 kral dairesi bulunmaktadır Genel alanlarımız da ; Açık ve kapalı 2 adet restaurant ,İtalyan a’la carte restaurant ,özel dizayn edilmiş İngiliz bar, çok amaçlı 3 adet salon ,Bölüne bilir toplantı salonu, ,okuma salonu, snack bar,pool bar, vitamin bar, açık ve kapalı yüzme havuzu ,kaydırak,plaja özel servis imkanı ,oyun salonu,SPA Center, alışveriş merkezleri, ve bay bayan kuaför salonları ile yer almaktadır.Uluslar arası Rally Pistine ve eğlence merkezlerine yürüme mesafesinde olup Hava limanına uzaklığı 45 km dir.

VİKİNGSTAR;
Otelimiz ...
12 Connection Suit, 2 King Suit, 184 standart oda ve 4 özürlü misafirler için tefriş edilmek olmak üzere toplam 198 ünitelidir. Açık ve kapalı birer restaurantı, A la carte restaurantı, 3 adet çok amaçlı kullanıma uygun salonu, telefon, fax ve bilgisayar hizmetlerinin verildği ofisi, okuma odası, snack bar ve ingiliz stili pub'ı ve diğer barları il hizmet vermektedir.Kemer'in merkezindeki nu sıcak ve samimi ev havasındaki otelimiz, alışveriş mekanları ve eğlence merkezlerine sadece yürüme mesafesindedir.Uluslararası Kemer Ralli'si alanına çok yakın olup, Antalya Hava Limanı'ndan 45 km. mesafededir.

VİKİNG NONA;
Otelimiz ...
Kemer’de, alışveriş ve eğlence mekanlarına yürümeyle sadece iki dakika mesafede, direk kumsalda tamamı daha henüz tefriş eilmiştir.Ululslararası Kemer Ralli’si alanına çok yakın olup, Antalya Hava Limanı’ndan 45 km. mesafededir

VİKİNG APART;
Otelimiz ...
Kemer'in merkezindeki bu sıcak ve samimi ev havasındaki otelimiz, alışveriş mekanları ve eğlence yerlerine sadece yürüme mesafesindedir. Uluslararası Kemer Ralli'si alanına çok yakın olup, Antalya Hava Limanı'ndan 45 km. mesadedir. Yaklaşık 1 km mesafedeki plaja düzenli olarak ücretli servis otobüsleri mevcuttur.

İletişim

Yetkili Satı KARACAN
GSM
Telefon 0242 814 73 73
Faks
Email rezervation@vikingturizm.com
Resmi Web Sitesi www.vikingturizm.com
Adres Yenimahalle 489 sok. n:3 KEMER
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri