Hotel La Mer

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

HOTEL LA MER de;toplam 327 oda 280 satndart , 34 aile ,7 suite,3 handikap ve 3 sigara içilmeyen oda ile her türlü konfor düşünülmüştür.
STANDART ODA ;1 çift kişilik yatak veya 2 tek kişilik yataktan oluşan odalarda,küvetli banyo,merkezi klima,direk hatlı telefon,saç kurutma makinası,uydu yayınlı tv,info kanalı,müzik kanalı,minibar,emanet kasası ve balkon bulunmakta olup,zemin laminat parke veya halı kaplıdır.
AİLE ODASI;iki odadan oluşmakta olup,1 ebeveyn odası,diğer odada ise ranza bulunmaktadır.Her iki odadada TV mevcut olup,arada sürgülü kapı vardır.Diğer özellikleri standart oda özellikleri ile aynıdır.
SUİTE ODA;suite odalar 2 odadan oluşmakta olup,1 oda yatak odası diğer oda oturma salonudur.Diğer özellikleri standart oda özellikleri ile aynıdır.

Tüm gün boyu ve akşam animasyon showları,özel tema geceleri,havuz oyunları,2 adet tenis kortu,masa tenisi,bilardo,mini golf,çeşitli spor aktiviteleri,plaj voleybolu,dalış okulu,su sporları,açık ve kapalı disko,sinema,4-12 yaş çocuklar için mini club,12-16 yaş çocuklar için teenager club,kütüphane,SPA center,Türk hamamı,sauna,buhar odası,fitness center,jakuzi bulunmaktadır.Denize sıfır olan tesisimizde plaj uzunluğu 150 m. olup,plaj kum ve çakıldan oluşmakta ve iskele bulunmaktadır.2 açık,1 çocuk ve 1 kapalı-ısıtmalı havuz,2 adet kaydırak mevcuttur.

İletişim

Yetkili Filiz AYDIN
GSM
Telefon 0242 815 15 38
Faks 0242 815 15 37
Email info@hotellamer.com
Resmi Web Sitesi www.hotellamer.com
Adres Göynük / Kemer
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri