Akka Hotel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

AK-KA GROUP Tarihçesi

AK-KA İnşaat ve Ticaret A.Ş. Sn. Celal KAHRAMAN tarafından 1978 yılında limited şirketi olarak kurulmuştur.

AK-KA İnşaat ile inşaat faaliyetlerine başlayan AK-KA GROUP büyüme ve gelişme yolunda emin adımlarla ilerleyerek faaliyet gösterdiği alanlara turizm, gıda ve AVM işletmeciliği sektörlerini de bünyesine katmıştır. Her geçen gün büyüyen sinerjisini yeni sektörlere kaydırarak, maden ve enerji başta olmak üzere birçok konuda da başarılı olmak isteyen AK-KA GROUP Ankara merkez olmak üzere İstanbul, Eskişehir, Antalya bölge ofisleri ile büyümeye devam etmektedir.AK-KA GROUP’ un turizm sektöründeki faaliyetleri, seçkin tatil yöresi Kuşadası’ndaki Surtel Otel ile başlamıştır. Daha sonra Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden birisi olan Antalya’nın, Kemer yöresinde sahip olduğu 5* Alinda Hotel, 4*Claros Hotel, 5*Antedon Hotel’i hizmete sokmuştur. AK-KA GROUP’ a ait olan tüm oteller 2005 yılında AK-KA Hotels adı altında toplanmıştır. Turizm yatırımları ile de ülkemiz ekonomisine ve tanıtımına katkısı her geçen gün artmaktadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile farklılığını ispatlayan otellerimiz Avrupa ve Rus pazarında en çok tercih edilen oteller arasında yerini almıştır.Sunduğu hizmetlerin kalitesi ile ödüller ve sertifikalarla belgelenmiş olan AK-KA GROUP’ u, deneyimli ve eğitimli insan gücü ile faaliyet gösterdiği her sektörde maksimum verimlilik ve etkinlik ilkesi ile çalışmakta ve sektöründe öncü şirketler arasında yer almayı hedeflemektedir

-AKKA HOTELS ANTEDON
Yeşilin kokusu ve denizin sesi kısacası doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran ,ruhunuzu ısıtacak bedeninizi dinlendirebileceğiniz huzur dolu bir yer;ANTEDON

-AKKA HOTELS ALİNDA
Dağların eteklerine uzanan yeşillikler içindeki AKKA ALİNDA HOTEL kendine özgü doğasıyla adeta küçük bir cenneti andırıyor.

-AKKA HOTELS CLAROS
Benzersiz güzellikteki Kiriş koyunda yer alan AKKA CLAROS HOTEL,denize yaklaşık 150 m. mesafededir.

BASINDA AKKA;

HÜRRİYET AKDENİZ;
Kaliteyi belgelediler
Kiriş Alinda Resort Hotel, Alman DAR teşkilatından ISO 9002 aldı Alinda Resort, belgeyi hak etmek için 250 personeliyle birlikte, 6 ay gece gündüz çalıştı.

TURİZMDE BU SABAH;
Genç Boya bayileri AK-KA Hotels Antedon Deluxe'de toplandı.Ahşap Koruma Sistemleri sektörünün lider kuruluşu Genç Boya'nın Bayiler Toplantısı AK-KA Hotels Antedon Deluxe'de gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir tarafında yer alan yirmi beş seçkin ana bayinin katıldığı toplantıda birçok da aktivite gerçekleştirildi.

TURİZMDE BU SABAH
İsrail Aşçılar Federasyonu ve Tüm Aşçılar Federasyonu Antalya'da buluştu
İsrail Aşçılar Federasyonu üyeleri, Türk Mutfağı'nı daha yakından tanıyıp, yeme içme kültürümüz hakkında detaylı bilgiler edinmek amacı ile 9 Mart - 13 Mart tarihleri arasında Tüm Aşçılar Federasyonu'nun desteği ve yardımlarıyla Antalya'da bulundu.
Antalya Kemer' de bulunan Antedon Deluxe Beldibi Otel'de İsrail Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen gala yemeğine davet edilen Tüm Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Manav, Genç Aşçılar Derneği Başkanı Adana Hilton Executive Chef'i Gökhan Tufan ve diğer federasyon üyeleri temsil etti.


İletişim

Yetkili Menderes DOĞANER
GSM
Telefon 0242 824 99 99
Faks 0242 824 82 31
Email mdoganer@akkahotels.com
Resmi Web Sitesi www.akkahotels.com
Adres ANTEDON Beldibi / Antalya
ALİNDA Kiriş köyü mevkii Kemer / Antalya
CLAROS Kiriş köyü mevkii Kemer / Antalya
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri