Akgül Cam

  • Cam Sanayi
  • ANKARA

Hakkımızda

1986 yılında AKGÜL CAM Firmasını kurmaya karar verdiğimizde, inşaat sektörünün günden güne önem kazandığının ve bu sektörün zamanla ülke ekonomisinin yapı taşlarından birini oluşturacağının bilincindeydik. Gözler artık daha parlak, daha estetik, daha çekici binaları arayacak; insanlar soğuğa ve sıcağa dayanıklı binalar isteyecek, paslanmayan, sarsılmayan, dayanıklı yapıları tercih edeceklerdi. Bizler de bu talep edilen alanda hizmet vermek ve Türkiye'deki Cam cephe kaplama şirketleri arasında yerimiz almak istedik.
AKGÜL CAM DİZAYN Hızla gelişen dünyamızın sunduğu teknolojik gelişmelere ayak uydurarak çalışmakta olduğumuz müşterilerimize hızlı, kaliteli, ekonomik hizmet sağlama çabası çerisindedir. Bugün bünyemizde bulunan gelişmiş makine parkurumuz ve tecrübeli personelimiz ile müşterilerimize ölçü alımı, mimari tasarımı, kaliteli cam üretimi ve siparişlerinizin zamanında teslim etmemizin mutluluğunu yaşıyoruz.
Mimari projelere ürettiğimiz cam, lamine cam, temperli cam, ısı cam ve endüstriyel alanlarda uygulanacak cam siparişleriniz için daima sizlerlerin yanında olduğumuzu birkez daha vurgulamak isteriz.
Firmamızın bugünlere gelmesinde katkıda bulunan tüm dostlarımıza, müşterilerimize ve personelimize sonsuz şükranlarımızı sunar beraberliğimizin devamını dileriz.

Başlıca hizmetlerimiz;

-MİMARİ CAM

-TEMPERLİ CAM

-VİTRİN CAM

-MOBİLYA CAMI

-ISI CAM

-CAM BALKON

-ALÜMİNYUM DOĞRAMA

-LAMİNE CAM

-CEPHE CAMLARI

İletişim

Yetkili Muammer AKGÜL
GSM 0533 376 28 55
Telefon 0312 350 00 32
Faks 0312 350 00 04
Email info@akgulcamdizayn.com
Resmi Web Sitesi www.akgulcamdizayn.com
Adres Akçakale sok. n:20 ALTINDAĞ
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri