Ada Billur Cam San. Tic. Ltd. Şti.

  • Cam Sanayi
  • SAKARYA

Hakkımızda

Şirketimiz ADA BİLLUR CAM 1972 yılındaki kuruluş döneminden günümüze sadece cam ürünleri ve cam teknolojileri ile ilgili çalışmaktadır.

Öncelikli ilkesi,sektörel gelişimleri gerek ara kullanıcılara,gerekse doğrudan tüketicilere ulaştırmaktır.Böylece oluşturduğu liderlik yapısı bölgesel değişimlerdeki etkinliğini firma olarak sürekli kılmıştır.

2007 yılında şirketin uluslararası bilgi birikimlerinin bölgeselden ülke geneline genişlemesini sağlayacak yeni yatırım kararları alınmıştır.

A.B.D. ve dünyanın önde gelen firması TRU-SEAL' ın yeni nesil ısı kenarlı çift cam sisteminin Türkiye ve komşu ülkelerdeki temsil haklarını alarak,yatırımlarına uluslararası bir firma olarak konusunda hız vermiştir.

Bunun yanında dekoratif çalışmalarla ilgili ,dünyada bu alanda öncü konumunda olan bir markanın bölge distribitörlüğünü alarak Türkiye'de dekoratif cam sektörüne yeni bir soluk getirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.'Dekor-Desen' isimli bir makine yardımıyla cam dışında mermer,granit,ahşap gibi zeminlere dilediğiniz deseni kolayca uygulayabileceğiniz bu sistem tıkanan sektörde yeni heyecan arayan tüm firmalar için bulunmaz bir yeniliktir.

ADA BİLLUR CAM olarak firmamız yeniden yapılandırılan profesyonel kadroları ve gelişme felsefesi ile yakın gelecekte birçok yenilikleride bünyesine katarak,faaliyetlerine sektörün konusundaki öncü firmalarından biri olmaya devam edecektir......

İletişim

Yetkili Gülşen TEKİNER
GSM
Telefon 0264 276 85 00
Faks 0264 276 85 04
Email
Resmi Web Sitesi www.flexivitray.com / www.adabillur.com.tr
Adres Uluyol cad. n:40/A Merkez
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri