Acr İlaç Medikal San.ve Tic.ltd.şti.

  • Kozmetik
  • İZMİR

Hakkımızda

ACR İlaç Medikal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

09.03.2007 Tarihinde ilaç üretimi ve ruhsat alımları için kurulan şirketimiz tamamen atıl haldeyken 2008 yılının ikinci yarısında ruhsat işlemlerinin zaman alacağı kaygısıyla yine aynı doğruluk ve dürüstlük ilkelerine bağlı kalarak "Doğal ve Naturel Kozmetik" ürünlerine giriş yapmıştır.

1 yılı aşkın süre içerisinde, piyasaya süreceğimiz ürünlerin konseptini belirleyerek ve İzmir Yüksek Teknoloji ile D.Ü.A.G işbirliğinden yeterlilik testlerini yaptırdıktan sonra "Doğal ve Naturel Ürünlerimizi" üretmeye karar verdik. İzmir ilinin sanayi bölgesi Çiğli Organize'de yapılanmamızı tamamladık. Bakanlıktan gerekli izinleri aldıktan sonra piyasaya ürünlerimizi sunmaya başladık. Piyasada çok rağbet gören doğal ürünlerimize yurt dışındanda talep gelmiştir. Şuan hem yurtiçi hemde yurtdışı çalışmalarımız ile birlikte ürün çalışmalarımız devam etmekte ve ürün gamımız genişlemektedir.

POROS ürünleri;

-KİL VE KREMLERİ

-CİLT VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ

-DERMO KOZMETİK ÜRÜNLER

-BİOSHİNE MARKA KREMLER

-LEKE KREMLERİ

-YAŞLANMA GECİKTİRİCİ

-KAZAYAKLARINI GİDERİCİ KREMLER

Ayrıca eon oil ozonlu yağ (anti bakteriyel ve hücre yenileyici zeytinyağı ) ürünümüz hanımların vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

İletişim

Yetkili Taner ACAR
GSM 0541 382 23 21
Telefon 0232 329 66 75
Faks
Email acrltd@hotmail.com - info@porostr.com
Resmi Web Sitesi www.porostr.com
Adres 8285 sok n.21 Balcılar sit. ÇİĞLİ
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri