İnoksan

  • Endüstriyel Mutfak Malz.
  • BURSA

Hakkımızda

İNOKSAN A.Ş. sektöründe ileri ve yeni teknolojiye sahip endüstriyel mutfak ekipmanlarını üreten, geliştiren ve pazarlayan sektörünün önderi bir şirkettir.

İnoksan Bursa'da küçük bir atölyede Sn.Vehbi VARLIK ve Sn.N. Coşkun İRFAN'ın ortaklığı ile kuzine, fırın ve paslanmaz tezgah üreten bir işletme olarak 1980 yılında faaliyet göstermeye başladı.

İNOKSAN'da ilk makine üretimine, 1985 yılında patates soyma makinesi ile başlandı. 1986 yılında ise Türkiye'de bir ilk gerçekleştirildi. Bulaşık yıkama makinesi, kuzine ve pasta-börek fırınına TSE Belgesi alınarak, kaliteleri tescil ettirildi ve bu konuda sektöründe öncü oldu. Bu şekilde tüketiciye verdiği önemi gösterdi ve en iyi hizmeti sunma konusundaki duyarlılığını da kanıtlamış oldu.
VİZYONUMUZ:

Müşteriler, Tedarikçiler, Çalışanlar, Hissedarlar ve çevreden oluşan beş paydaşın sürekli mutluluğunu sağlarken ve kendini sürekli geliştirirken, Sektördeki önderliğini kalıcı kılan, Uluslararsı Pazarda da tercih edilen firmalardan biri olmak.

MİSYONUMUZ:

Endüstriyel Mutfak ve Servis Sistemleri, Çamaşırhane ve Soğuk Oda pazarında hijyen, çevre kuralları ve yasalar çerçevesinde, müşterilerin bugün ve gelecekti ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak.

KALİTE POLİTİKAMIZ:

İNOKSAN, sektöründe ülke genelinde sürdürdüğü önderliğini korumayı ve uluslararası pazarlarda etkinliğini artırmayı hedeflemektedir.
Bu amaçla ;
Müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunmak üzere araştırma geliştirme çalışmalarını sürdürür, ileri teknolojileri izler ve uygular. Tedarikçiler ile iyi ilişkiler geliştirir ve gerekli desteği verir. Çalışanlarını işlerini doğru olarak yapmaları için eğitir, ekip çalışmaları ve bireysel çabaları destekler ve ödüllendirir. İnsana verdiği değerin bir göstergesi olaral, çalışanlarının mutluluğunu ölçer ve geliştirir. Müşteri mutluluğunu ölçer ve geliştirir. Kalite yönetim sisteminin şartlarına uyar. İNOKSAN politikası gereğince bu amaçlara ulaşabilmek için, yıllık hedefler saptar, ölçer ve bu hedefleri sürekli iyileştirir.


İletişim

Yetkili Vehbi VARLIK
GSM
Telefon 0224 294 74 74
Faks 0224 243 61 23
Email reklam@inoksan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.inoksan.com.tr
Adres Organize san.böl.Ormanlar cad. n:5 NİLÜFER
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri