Wolf Isı (Adell)

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz sahip olduğu üretim tesisi, teknolojik üretim kaynakları ve uzman insan kaynakları ile sektörün ana oyuncularından, lider üreticilerinden biridir. Türkiye'de yapı sektörünün önde gelen armatür ve vana markası olarak, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülü , TTKD'nin ”Altın Marka” ödülü ve İstanbul Sanayi Odası “Çevre Teşvik Ödülü” nü alarak sürdürülebilir rekabet ve gelişme için yenilikçiliğe verdiğimiz önemi gösterdik. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar neticesinde, Turquality programı dâhilinde Dış Ticaret Müsteşarlığı’nca düzenlenen “Design Turkey Endüstriyel Tasarım” Sedan ve flora modellerimiz ile katılarak finale çıkmayı başardık.
Ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak üretilen ürünlerimiz yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki varlığını her gün başarıyla arttırmakta, tercih edilmektedir. Seçkin projelerde kullanılan ürünlerimiz sağlıklı suyu insanımız ile buluşturmaktadır.


Dinamik ve yenilikçi yapısıyla sürekli gelişme içerisinde olan şirketimiz, teknolojinin gelişen tüm imkânlarını, güçlü finans yapısını, yüksek üretim kapasitesini kullanarak pazara rekabetçi ürünler sunabilmektedir. Ürünlerimiz hijyen, sağlık, güvenlik ve çevre açısından sorunsuz olacak şekilde tasarlanarak üretilmektedir. Su ve eneri tasarrufu tasarrufu sağlayan teknolojik ürünlerimiz ile topluma katkıda bulunmaktan mutluyuz.

İletişim

Yetkili Cem Bey
GSM
Telefon 0 212 486 10 30
Faks 0 212 486 09 99
Email info@wolf.com.tr
Resmi Web Sitesi www.adell.com.tr
Adres İkitelli Org.San.Böl. İkitelli Cad.No:72 / B Küçükçekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri