Çağsan Ambalaj Ve Kaynak Makinaları Ltd.şti.

  • Makine
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

Daha sonra firma bünyesinde yetişerek sermaye ve kar ortağı olmayı başaran Mehmet TÜRK'le birlikte Küsget Sanayi Sitesine 1981-82 yıllarında taşınması doğrultusunda büyümeye başlamıştır. O tarihlerde gelişmiş olan Gaziantep sanayi sektöründe büyük bir ihtiyaç olan Ambalaj ve Paketleme konusunda çalışmalar yapılmamakta idi. İmalatçı firmalar bu özellikteki makinalara büyük paralar ödemekteydiler. Çağsan bu sektörde hızlı adımlar atarak 1986 yılında Gaziantep'in ilk shrink makinesini yaptı.

1987 - 1991 yılları arasında Ambalaj ve Paketleme makinelerinde büyük gelişmeler olmuş, buna paralel olarakta Çağsan kendi içinde yenilikler yaparak makinelerin emsallerinin performans ve özelliklerini yakalamıştır. Bu doğrultuda Naylon Kaynak Makineleri, Tekstil-Halı Sektörleri, Gıda ve her türlü paketlemeyi bünyesinde bulunduran sektörler için değişik modellerde Shrink makinaları yapmaya başlamıştır.

Gaziantep'te bir ilke daha imza atarak Mukavva ve Karton Kutular için koli bandlama makinesi üreten Çağsan halen Küsget Örnek Sanayi Sitesinde M.Kemal NAZLI ve Mehmet TÜRK ortaklığında faaliyetlerine devam etmekte olup, yenilikleri kendine ilke edinmiştir.

İletişim

Yetkili Mehmet TÜRK
GSM 0 532 285 68 25
Telefon 0 342 235 15 18 - 235 02 88
Faks 0 342 235 15 63
Email cagsan@cagsanmakine.com
Resmi Web Sitesi www.cagsanmakina.com
Adres Küsget Örnek Sanayi Sitesi 4 Nolu Cadde No:18
Şehitkamil
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri