Hızlı Pc Bilişim Bilg.ltd.şti.

  • Bilgisayar ve Teknoloji
  • ANKARA

Hakkımızda

HIZLI PC BİLİŞİM BİLG.LTD.ŞTİ. olarak;


1994 senesinde bilgisayar ve sarf malzemeleri satışı ile bilişim sektörüne başladığı bu maratonda yolunda hep hızlı ve güvenilir adımlar atarak büyümeye devam etti.

2007 senesine kadar Kök Bilgisayar adıyla faaliyet gösterirken 2007 senesinde Kök'lü bir değişikliğe giderek teknolojinin hızına ayak uydurmak amacıyla öncelikle ismini değişitirmiştir. Aynı sene içerisinde teknolojinin hızını takip eden bir firma olarak müşterilerine en hızlı ve güvenilir hizmeti vermek amacıyla http://www.hizlipc.com.tr kurulmuştur.

Hızlı Pc tüm büyük markaların (Hp, Asus, Dell..) satışı ve desteği konusunda görebileceğiniz en iyi firmalardandır, bünyesinde bir SHOWROOM ve satışdan bağımsız TEKNİK SERVİS noktaları bulunmaktadır.

Hızlı Pc teknik altyapısı ve elinde bulanan mevcut stoğuyla hızlı bir şekilde sizlere hizmet vermektedir, CBox ürünleri yetkili servisi ve Teknik desteği' de yine Hızlı Pc tarafından sağlanmaktadır, Deneyimli kadrosu, teknik bilgisi ve güvenilir altyapısı ile siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için bekliyor.

"İlkemiz sizlerin memnuniyeti ile büyümektir."

İletişim

Yetkili Ziya YILDIRIM
GSM
Telefon 0312 336 62 27
Faks 0312 345 05 13
Email info@hizlipc.com.tr
Resmi Web Sitesi www.hizlipc.com.tr
Adres Bağdat cad.12 sok. 39/B Demetevler
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri