Gençtürk Tarım Sanayi Ticaret Ltd.şti

  • Gıda
  • ORDU

Hakkımızda

GENÇTÜRK TARIM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak 2008 yılı içerisinde fındıktan mamül ve fındık ürünleri üretmek üzere ORDU’da gıda imalat sanayine adım atmıştır.İlk olarak 400 m2 kapalı alanda BALFİN markasıyla tamamen doğal ballı tahinli fındık ezmesi üretimiyle başladı. Halen daha Ar-Ge çalışmalarıyla tüketicilere farklı ürünler sunmayı hedeflemektedir. Hedefimiz ürünlerimizi ülke pazarında geniş kitlelere ulaştırıp ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayıp dünya pazarına açılarak bir dünya markası olmaktır.

Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve ürünlerindeki kalitenin sürekliliğini sağlamak amacıyla üretim tesisimizde makina yatırımına yönelmektedir ve ürün çeşitliliğini sağlamak amacıyla çeşitli araştırma projeleri yürütmektedir. GENÇTÜRK TARIM Sanayi kalitesini her geçen gün artan ürün çeşidi ile daha geniş tüketici grubuna ulaştırmaya, doğru yatırımlarla sektörde ilerlemeye, bölgesine değer katmak için çalışmaya devam etmektedir. Bu doğrultuda müşterilerimizin isteklerine yönelik çeşitli ürünler oluşturmaya devam etmekteyiz. Şirket büyüme ve başarısının müşteri istek ve ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılamak olacağına inanan firmamız pazar hareketlerini ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Gençtürk Tarım’ın Hedef ve Değerleri

Tüketici memnuniyetini ön planda tutmak,

Ürün çeşidi ve kalitesini tüketici beklentileri ve istekleri doğrultusunda yönlendirmek,

Yürürlükte olan yasalar çerçevesinde hareket etmek ve maksimum düzeyde duyarlı olmak,

İstihdamı arttırmak, insana yatırım yapmak

Üretimde hijyen konusunu ön planda tutup tüketicilere sağlıklı ve güvenilir ürün sunmak

Takım çalışmasına önem vermek

Ulusal ve Uluslararası standartlarda üretim ve dağıtım hizmeti sağlamak,

Tüketicilerimizin isteklerini karşılayacak kalitede ürünleri, rekabet ortamının gerektirdiği maliyette üretmek ve zamanında teslim etmek,

Mükemmele ulaşmak için, tüm çalışanlarımızın sürekli gelişme bilinci içerisinde, işlerini ilk seferde tam ve doğru şekilde, sıfır hata hedefleyerek yapmaları temel görev ve sorumluluklarıdır.

Firma değerlerinden ödün vermeden, hijyen ve temizliğe önem veren, sağlıklı ve doğal ürünler sunarak müşteri beklentilerini karşılamak vazgeçilmez koşuludur.

Gençtürk Tarım ; çalışanları, tedarikçileri ve müşterilerine karşı saygı ve sorumluluklarını yerine getirirken, çevreye, topluma ve sektöre karşı görevlerinin de bilinci içerisindedir. Çalışanlarının fikir, inanç ve düşüncelerine saygılıdır.
“Ürünün değil, müşterinin geri gelmesini sağlamak” felsefesiyle müşteri memnuniyetini sürekli kılmak temel kalite politikamızdır.

Biraz zaman ayırıp internet sitemizde gezindiğinizde bizi daha iyi tanıyacak ve karşınızda adı, lezzeti, kalitesi hiç değişmeyen ve sizi seven, size değer veren bir dost bulacaksınız.
Sizler değerli önerileriniz ve eleştirilerinizle bizlere yol gösterebilir, kendimizi yenilememize, sizlerin hayal ettiklerinizi gerçekleştirmemize ve taleplerinize daha iyi uyum sağlamamıza yardımcı olabilirsiniz.


İletişim

Yetkili Ender SEFEROĞLU
GSM
Telefon 0452 234 84 89
Faks 0452 234 84 89
Email info@gencturktarim.com.tr
Resmi Web Sitesi www.gencturktarim.com.tr
Adres Cumhuriyet mah. M. Kemal Bulvarı No:148
Şehir ORDU

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri