Kolsaninşaat Otomotiv San Ve Tic.a.ş.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • AFYON KARAHİSAR

Hakkımızda

1976 yılında kurulmuş olan KOLSAN İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. 30 yıldan beri; Tünel Tipi Drenaj Borusu Üretimi ve Satışı, Su Tutucu Conta Üretimi ve Satışı, Hazır Beton Üretimi ve Satışı, Türk PİRELLİ, MICHELIN, FULDA Lastikleri Satışı İç Anadolu Bölge Yetkili Bayisi, İNCİ Aküleri Ankara Bayiliği alanlarında, faaliyetlerini sürdürmektedir.

KOLSAN TÜNEL TİPİ DRENAJ BORUSU VE SU TUTUCU CONTA ÜRETİMİ

KOLSAN Tünel Tipi Drenaj borusu ve PVC Su Tutucu Conta üretimini Türkiye’de kendi alanında en son teknoloji ile donatılmış bir fabrikada üretimi yapılmaktadır. TSEK belgeli, DIN 4262 FORM F standartlarına uygun uluslararası standartlardaki DN 150 ve DN 200 Atnalı kesitli KOLSAN Tünel Boru kalitesi, Alman SKZ (Süddeutsche Kunstoff Zentrum) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından test edilip belgelenmiştir. Bunun yanı sıra üretimi yapılan KOLSAN PVC Su Tutucu contaları, TS 3078 ve diğer ülke standartlarında istenen mekanik, termik ve kimyasal değerleri sağlayacak şekilde üretilmekte ve TS 3078 standartlarına uygun olan tiplerin yanı sıra özel şartnamelere uygun teknik özelliklerde ve kesitlerde olanların da üretimi yapılmaktadır.


Altyapı inşaatları, Karayolu, Otoyol, Demiryolu, Spor sahaları, Bina temelleri, Havaalanı inşaatları, Baraj drenajları, Sulama Kanalları Drenajları gibi her türlü altyapı ve drenaj işlerinde yaygın kullanıma sahip olan KOLSAN tünel boruları, Türkiye’de yürütülmekte olan ve aralarında, Yukarı Harran Ovası Ana Kanal İnşaatı, Balıkesir Ağıldere Barajı, Afyon Şehir Geçişi Karayolu, Kütahya - Tavşanlı Karayolu, Birecik - Suruç Otoyolu, Antalya – Alanya Yolu, Gaziantep Birecik Otoyol İnşaatı, Bozdoğan Ovası Sulaması İnşaatı, Bursa Çevre Yolu Batı Kesimi, Düzce-Akçakoca-Karadeniz Ereğli Yol inşaatı, Obruk Barajı, Akköprü Barajı gibi bir çok önemli projenin bulunduğu Türkiye’de sayıları 85’e varan pek çok önemli projede güvenle kullanılmış ve halen de kullanılmaktadır.

HAZIR BETON

KOLSAN İnşaat A.Ş. hazır beton üretiminde, 30 yıllık deneyimi ile sektöründe kalite ve güvenin öncüsü olmuştur. Afyon’da çağdaş normlarda bir işletmecilik anlayışı ile üretim yapan KOLSAN, her türlü ekipman ile donatılmış modern tesislerinde; Teknolojinin sunduğu tüm olanaklara sahip, 60 m³/sn kapasiteli otomatik ve bilgisayar kontrollü beton santrali, Yıllık 200.000 m³ lük hazır beton üretim ve dağıtım kapasitesine sahip 3 noktada üretim yapmaktadır.


KOLSAN, Afyon ve Giresun’daki modern üretim tesislerinde, 4 ü mühendis ve teknisyenlerden olusan toplam 100 elemani ile, kalite kontrol ekibinin bilgisayarli denetimi altinda TSE ve KGS (Kalite Güvence Sistemi) standartlarina uygun üretim yapmakta ve halen T.H.B.B.(Türkiye Hazir Beton Birligi) üyeligini devam ettirmektedir. Üretim ve ürün kalitesini her zaman önde tutan KOLSAN hazir betondaki agrega ihtiyacini her iki tesisinde de kirmatasla karsiladigindan, beton mukavemet deneyleri, standartlardaki karakteristik basinç dayanimlarinin her zaman üstünde sonuç vermektedir.

KOLSAN Hazır Beton, müşteri memnuniyeti ve hizmet anlayışı ile; Üretimin ilk aşaması olan malzeme temininden, betonun yerine ulaşımı/yerleştirilmesi, şantiye koşullarına uygun beton teslimatı, sistematik kontroller ve bakımını kapsayan tüm üretim sürecinde, profesyonelliği ile kalitesinin sürekliliğini sağlamaktadır.

LASTİK & AKÜ

KOLSAN, PİRELLİ, Michelin, Fulda, lastiklerinin Türkiye’de Bölgesi bayisi olarak satışını yapmaktadır. KOLSAN, Bölge Satış Artışı Özel Ödülü ve En Etkin Pazar Çalışması dallarında aday gösterilmiştir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0272 214 93 25
Faks 0272 214 93 22
Email kolsanafyon@kolsasanayi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kolsansanayi.com.tr
Adres Konya yolu 13.km
Şehir AFYON KARAHİSAR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri