Enermak Enerji Makina Ve İnşaat Ltd.şti

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Enermak Enerji Ltd. Şti. yeraltındaki hatların yerlerinin, su kaçaklarının, gaz kaçaklarının yerlerinin tespiti, boru hattı izolasyon hata yeri tespiti, kablo arıza yeri tespiti, kanal içi görüntüleme ve rehabilitasyonu gibi altyapı ve çevre ile ilgili konularda teknolojik ürünlerin temini, satış ve pazarlaması amacı ile 2000 yılında kurulmuştur. Konularında, dünyanın teknoloji üreten köklü firmaları ile ilişkiler kurulmuş ve Türkiye'deki temsilcileri konumuna gelmiştir Enermak.

Firma ortaklarının deneyimli mühendisler olarak saha koşullarını iyi bilmeleri ve ayrıca yukarıdaki hususlarda hizmet veriyor olmaları, bu ürünlerin etkili şekilde kullanılmasını da beraberinde getirmekte ve satışlarını hızlandırmaktadır.

ISO 9001 kalite yönetim sistemi ve TSE hizmet yeri yeterlilik belgesine sahip olan firma, on yılı aşkın deneyimiyle ve sorumluluğunun bilinci içinde satış sonrası hizmet ve destek vermektedir.

Dünyadaki gelişmeleri ve değişimi yakından takip eden firmamızın hedefi, toplam kalite ilkelerinden taviz vermemek ve çözüm üretebilme noktasında liderliğini sürdürmek olarak özetlenebilir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 385 11 02
Faks 0312 385 11 95
Email info@enermak.com
Resmi Web Sitesi www.enermak.com
Adres 57 Sok. No:123 OSTİM YENİMAHALLE
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri