Gelişim Elektronik Güvenlik

  • Güvenlik
  • TOKAT

Hakkımızda

Güvenlik konusunda Avrupa Birliği standartlarına uygun; tanıtım, bayi satış ve satış sonrası her türlü bayi desteğini çağdaş yaklaşımıyla konunun gerektirdiği kapsamda veren bir firmadır.

GELİŞİM ELEKTRONİK 2002 Temmuz ayında elektronik güvenlik sistemlerinin projelendirilmesi,2006 Yılında ithalatı, satışı, montajı, satış sonrası hizmeti ve diğer sistemlerle entegrasyonu konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Ancak gelişim Elektronik yıllar içinde büyüyen iş hacmi ve uzmanlaşmayı ilke edinmiş çalışma anlayışı sonucu faaliyet alanlarını dağıtım, ithalat, ihracat, üretim olarak değiştirmiş ve güvenlik sektöründeki firmalara malzeme ve destek sağlayan bir şirket olarak yeniden organize olmuştur.

Yüzlerce proje firmasının ana ürün sağlayıcısı konumundaki gelişim Elektronik ltd.şti., iş hacmi, geniş ürün portföyü ve yüksek stok miktarı ile güvenlik sektörünün Türkiye'deki dağıtım lideridir.

Gelişim elektronik 'nin tescilli markası olan GEG markalı ürünlerde koşulsuz müşteri memnuniyeti benimsenmiş olup, gerçek garanti ve teknik destekle konunun canlılığı sağlanmaktadır. GEG Türkiye güvenlik pazarının en bilinen ve aranan ürünleri arasında olup, tüketicinin haklı beğenisini kazanmış durumdadır.


GELİŞİM ELEKTRONİK sadece ürün satmanın ötesinde, her boyuttaki kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verdiğinin bilincindedir. Kullanıcı ihtiyacının karşılanması ve memnun kullanıcı yaratılması, ancak uzun yıllar sorunsuz çalışan sistemler ile sağlanabilir. Bu amaçla, tüm GEG ürünleri güçlü bir satış sonrası destek ile pazara sunulmaktadır.


GELİŞİM ELEKTRONİK yetkili satıcılarının, satış ve teknik servis elemanlarına, kullanıcıya etkin hizmet sunabilmek amacı ile sürekli ve düzenli olarak eğitimler verilmektedir. Bunun yanı sıra tüm ürünler sürekli olarak broşür, katalog ve teknik dokümantasyon ile desteklenmektedir.


GEG' in başarısında temel olan bu unsurlar, eksilmeyeceğini umduğumuz tüketicinin ilgi ve desteği ile artarak devam edecektir

Gelişim Elektronik Güvenlik Sistemleri; ofis ortamında yer alan SHOW ROOM'unda tüm komponent ve CCTV sistemlerini çalışır vaziyette sergilemekte olup, istenildiğinde malzeme ve çalışmalarını fiilen incelemek üzere firmamızı ziyaret edebilir, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İletişim

Yetkili Koray ÖZDAPAN
GSM 0541 898 70 01
Telefon 0356 275 91 69
Faks 0356 276 06 83
Email geg@geg.com.tr
Resmi Web Sitesi www.geg.com.tr
Adres Yeni Belediye Sitesi No:15-16 Turhal
Şehir TOKAT

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri