Ulusoy Enerji Dizayn İnş. Tur. Tem. Ltd. Şti

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • MERSİN

Hakkımızda

1998 yılında kurulan Ulusoy Dizayn, iç mimari konusunda Mersin’e yeni bir soluk getirerek Mersin’in seçkin tasarım firmaları arasında yerini almıştır. Ulusoy Dizayn dünyaca ünlü Duravit, Marburg, Grohe, Scandatex, Porcelanosa, Zirconio ve Elit Mutfak gibi markaların Mersin’de satışını yapan ilk ve tek firma olma özelliğini taşıyor.
Ulusoy Dizayn, bu ürünlerin satışının yanı sıra, Mersin’in seçkin inşaat firmalarının dairelerinin iç dizaynlarını yapmaktadır. Ferdi projeler dışında Mersin’in önde gelen birçok inşaat firmasının örnek dairelerine malzeme ve proje anlamında katkı sağlayan Ulusoy Dizayn, kaliteli dünya markalarından oluşan ürünleriyle, çağdaş ve özgün tasarımlarıyla her zaman farklı olduğunu göstermektedir.

Ev dekorasyonu ve iç mekân dizaynlarında müşterilerine özgün alternatifler sunan Ulusoy Dizayn, duvar kaplamalarından ev aksesuarlarına kadar her türlü ergonomiyi ve görsel estetiği sunmaktadır. Dünyada isim yapmış ve markalaşmış pek çok ürünü Mersin’de tüketicileriyle buluşturmak-kaliteli ürün-satış öncesi ve sonrası kaliteli servis sunmak firmanın misyonları arasındadır.

Satışını yaptığı ithal ve yerli birçok ürünün yanı sıra ücretsiz proje danışmanlığı da yapan Ulusoy Dizayn yaşanılan mekânlara konfor ve estetik katmaya devam etmekteyiz..

İletişim

Yetkili Özlem CANİK
GSM
Telefon 0324 331 14 60
Faks 0324 331 14 58
Email ozlem@ulusoydizayn.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ulusoydizayn.com.tr
Adres Hürriyet Mah. 9. Cad. Pamuk Apt.No:1/A MERSİN (Carrefour Civarı)
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri