Kütahya Porselen

  • Züccaciye
  • KÜTAHYA

Hakkımızda

Kütahya Porselen San. A.Ş, 1974 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıllarda çok ortaklı ve hakim hissesi halka ait olan şirket; 1984 yılında Güral ailesine geçmiştir. Kütahya Porselen, hakim hissesi Güral ailesinin olmak üzere %25’i halka açık bir şirkettir. Firma, 160.000m2 kapalı alanıyla porselen, naturaceram, seramik ve ambalaj sektörlerinde üretim yapan toplam altı fabrikayı bünyesinde barındırmaktadır.
Kütahya Porselen’in, bugünkü başarısının temelinde, Güral ailesine geçişinin önemi büyüktür. Bunun yanı sıra Kütahya Porselen genç ve dinamik kadrosu ile yarınlara ilerlemektedir. Gürallar, yeni yönetim felsefeleri ve ileriyi öngören düşünce yapılarıyla üretimlerinde tasarım alt yapılarını güçlendirerek Kütahya Porselen’i dünyanın sayılı porselen markalarından biri haline getirdi. Bugün Kütahya Porselen, yılda 50 milyon parçalık üretim kapasitesi ve 150’ye yakın desen seçeneği ile Avrupa’nın en büyük ilk üç üreticisi arasındadır. Yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın ve özellikle de Avrupa ülkelerinin sayılı markaları arasında yer almaktadır.
İhracatta 1990’lı yıllarda başlayan atılımını bugün 52 ülkede ve 114 noktada sürdüren Kütahya Porselen, kalite beklentisi ve satın alma gücü yüksek Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere; ABD, Kanada, Japonya, Kuzey Avrupa Ülkeleri ve Kuzey Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştiriyor. Fransa, İspanya, Hollanda, İtalya ve İngiltere’de pazar payı olan tüm üretici ve markalarla üretim işbirliği gerçekleştirerek şirket ürünlerini, yurt dışında Carrefour, IKEA, Auchan, El Corte Ingles ve Hiper Core gibi zincir mağaza ve marketlerde satışa sunuyor.
Kütahya Porselen, yalnızca porselen yemek takımlarıyla değil; porselen obje, sofra tasarım aksesuarları, evinizin dekorasyonunda kullanacağınız el decor ürünleri ve consept ev gereçleri ile tek mekanda çok çeşitli alternatifler sunuyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti, çevre ve insan sağlığına verdiği önem ve yenilenen imajıyla mağazalarında, tek mekanda pek çok seçenek sunuyor. Türkiye çapında yer alan 42 mağazası ve corner mağaza modeli ile 6 bin noktada tüketicisiyle buluşuyor.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0274 225 01 50
Faks 0274 225 01 56
Email kutpo@kutpo.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kutahyaporselen.com.tr
Adres Kütahya Porselen
Atatürk Bulvarı 43001Kütahya / Turkey
Şehir KÜTAHYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri