Gaziantep Motorlu Araçlar

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

Gaziantep Motorlu Araçlar , 33 yıllık meslekte bulunan özgeçmişine 19/09/1999 yılında E 90 Nizip Karayolu 5. km'de, otobüs , kamyon ve çekici sektöründeki faaliyetlerine başlamış olup daha sonra aynı isim çatısı altında Araban Yolu 5. km Beylerbeyi mevkiinde kendine ait yeni hizmet binasında faaliyetlerine başlamıştır.

Gaziantep Motorlu Araçlar geçmişteki deneyimleriyle beraber , otobüs ve kamyon grubunda özel servisler statüsünde teknolojinin getirmiş olduğu yenilikleri de kullanarak daima önde gelen bir kuruluş olmuştur.

55 kişilik , alanında uzman personeli ile birlikte bölümlerinde yedek parça , kaporta , mekanik(tamir) , elektrik , cam , boya , torna , yıkama ve yağlamanın yanı sıra konvekta Webasto klima ile müzik sistemleri grubunda da hizmet vermektedir.

Şirketimiz bünyesinde belirtmiş olduğumuz markalara ait tüm kazalı araçlar anlaşmalı sigortalar kapsamında orjinaline uygun olarak yapılıp araç sahibine en kısa sürede teslim edilmektedir.

Yedek parçamızda kullanılan tüm malzemeler şirketimizde çalışan seçkin ustalarımızın talepleri doğrultusunda kaliteleri ispatlanmış , marka olmuş ürün grubu kullanılmaktadır. Ayrıca firmamız kurulduğu günden beri Shell , Turcas ağır hizmet yağlarını kullanmaktadır.

Biz Gaziantep Motorlu Araçlar olarak diyoruz ki :

Türkiye'de en hızlı en güzel ve en uygun şartlarla otobüs kamyon ve çekiciyi biz yaparız.

İletişim

Yetkili Mehmet SÖNMEZ - Mehmet ÇELİK
GSM
Telefon 0342 428 14 44
Faks 0342 428 14 66
Email yedekparca@gaziantepmotorluaraclar.com
Resmi Web Sitesi www.gaziantepmotorluaraclar.com
Adres Araban Yolu Üzeri 5. km Beylerbeyi Şehitkamil
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri