Berk Laminant

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

BERK LAMİNATLI OLMAK
Berk Laminat, çalışkanlık, dürüstlük, en iyi olmaya çalışmak ve mütevazi olmaktır. Yıllarca Avrupa' da ve Dünya' da kendi konumuzla ilgili yenilikleri, değişimleri ülkemize taşımaya özen gösterdik. Tasarımcılarımızın ve ahşap sanayicilerimizin ihtiyaç duyduğu yeni, güncel ve en iyi ürünleri hızlı ve istikrarlı bir şekilde sunmaya dikkat ettik.

LAMİCOLOR LAMINAT
Distrübütörü olduğumuz Lamicolor Laminatı 1993 yılından itibaren başarıyla temsil ediyoruz. Türkiye stok kartelamız yeni renkler ve ürünler ile her zaman öncü oldu, olmaya devam ediyor. Lamicolor ile gelişen teknolojiyi yeni oluşan trendleri profesyonelce sunuyoruz. Bilgi, teknolojik birikim, araştırma ve geliştirme üstünlüğü ile hızla değişen müşteri ihtiyaçlarına anında cevap verme becerimiz bizi farklı kılıyor ve güven , kalite, istikrar ve yeniyi arayan profesyoneller ile bizi buluşturuyor.

SİDOORSA Masif Kapı
Sidoorsa lamine masif kapılarımız Türkiye' de bir ilk oldu. Amacımız ülkemizdeki başarımızı Avrupa ve çevre ülkelere de taşımaktır. Kendi alanında benzersiz ve tek olan ürünlerimiz mobilya kapı ihtiyaçlarını karşılıyor. Seçici zevkler ve profesyonelce döşenmiş her villa ve konakta vazgeçilmez çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Eski konak ve yalılarımızdan kalan ahşap Kültürümüzün günümüze taşınmasına yardımcı oluyor.

PBA PASLANMAZ ÇELİK ÜRÜNLER
Distrübütörü olduğumuz Pba ile paslanmaz çelikte AISI 316L kalitesini, yeni teknolojileri ve güçlü AR-GE çalışmaları ile birlikte tüm dünyaya sunulan yeni ürünleri, aynı anda ülkemize sunmaktayız. Islak hacim elemanları ile kent mobilyaları ve iş merkezi, otel, hastane gibi yatırımlarda kullanılan Pba ürünleri, ülkemizde en yeni ve en prestijli binalarda tercih edilmektedir..

17 Yılı bizimle paylaşan tüm Berk dostlarına teşekkür ederiz.

İLKELERİMİZ VE YAŞAM STİLİMİZ

İşimizi sevmek, müşterilerimize saygı, bir bardak Türk çayı, güler yüz, çalışkanlık, doğruluk, ihtiyaçlara yardımcı olmak, çözüm üretmek,araştırmak, yeni bilgiye ulaşmak yeni bilgiyi paylaşmak, bir fincan kahve ve kırk yıl hatırlanmak, para kaybetmek fakat müşteri kaybetmemek, alçak gönüllülük, gönül kırmaz olmak, iyi bir vatandaş olmak, iyi bir komşu olmaya özen göstermek, iyi bir arkadaş olmak, paylaşmak, ,işimize sevgi katmak, hızlı hizmet etmek ,çabuk olmak, güvenilir olmak istikrarlı olmak, tam onyedi yılı geride bırakmak, aktif olmak, farklı ve bilgili olmak, fark yaratmaya çalışmak, destek beklemek ve desteklenmek, saygı görmek, alın teri dökmek, çok yorulmak, yorulduğunda mutlu olmak, hizmet bilgi ve sevgi üretmek, üretmekten mutlu olmak, emek vermek, fedakarlık yapmak, sebatkar olmak, yardımsever olmak, içten ve samimi olmak, çalışanlarımıza emek vermek iyi hazırlanmak, her güne iyi başlamak, işimize sevgi katmak, olumlu olmak, detaylara önem vermek bize fıkra anlatanları çok sevmek, gülmek, çok çalışmak, güldürmek, yeni bilgiye ulaşmak, merak etmek, her müşterimizin kişisel birikimi, istekleri, çalışma şekline uyumlu olmaya özen göstermek. Renkler, Ahşaplar, Metal ve Plastikler, Masif ve Kompakt laminatlar arasında eskimek, yaşlanmak, gelecekte yeni yapılacakları tasarlamak, hep ileriye bakmak, yaşamın, üretimin, üretenlerin, tasarımcılarımızın arasında olmaktan mutlu olmak.

İletişim

Yetkili Hasan KAVUKOĞLU
GSM
Telefon 212 295 4755
Faks 212 295 4759
Email hasankav@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Kağıthane Caddesi No:19/A 34403 Kağıthane
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri