Altınyaldız Özel Sistem

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Kuruluşundan bu yana çelik uzay sistemlerin mühendislik, dizayn, üretim ve montajında uzmanlaşmış bir şirkettir. 1970 yılında kurulan diğer şirketimiz ALTINYALDIZ Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi' nin proje ve dizayn desteği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok uzay sistem projesi başarıyla gerçekleştirilmiştir.

FIDIC (Federation of Consulting Engineers) ve FCIC (Federation of Consultants from Islamic Countries) üyesi olan şirketimiz, Avrupa standartlarındaki üretimi ile, 2 veya 3 katlı yatay çatılar, tonozlar, kubbeler, piramitler, küprüler, kuleler ve arzu edilen daha bir çok şekildeki uzay sistemin dizayn, üretim ve montajını yapabilir.

Türkiye'de prefabrik çelik kafes uzay sistemlerin tanıtımını ve çeşitli uygulamalarını ilk olarak ALTINYALDIZ başlatmıştır. Bu konunun üniversitelerde okutulmasında liderlik yapan şirketimiz, aynı zamanda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından "Uzay Sistem Prefabrike Yapı Elemanları" konusunda aldığı patent ile Türkiye'deki ilk ve tek uzay sistem patent hakkını da elde etmiştir.

Uzay sistem projelerinde, Türkiye'de ilk defa 90 metre açıklığı geçen ve alüminyum uzay sistem imalatı başlatan ALTINYALDIZ'dır. Halen 150 metre açıklıklı yapıların taslak çalışmaları devam etmekte olup, 100 metre üzerindeki kubbelerin dizayn ve imalatına da çok yakında başlanacaktır.


10,000 m2 lik alanda kurulmuş , ve en son teknoloji ile donatılmış olan Şekerpınar’daki fabrikamızda, yıllık 1,500,000 m2 üretim kapasitesi olan şirketimiz, imal edilen uzay sistem elemanlarını (çubuklar, küreler, somunlar ve civatalar) bir çok çekme ve basınç deneylerine tabi tutmakta ve her eleman için kalite kontrol belgesi düzenlemektedir. Kalite kontrolüne hammadde temininden itibaren gerekli özen gösterilmekte olup, üretimin her aşamasında titizlikle uygulanmaktadır.

İletişim

Yetkili Atilla ALTINYALDIZ
GSM
Telefon 0212 261 84 48 -99
Faks 0212 258 81 09
Email info@altinyaldiz.com.tr
Resmi Web Sitesi www.altinyaldiz.com.tr
Adres Hüsrev Gerede Cad. Lavkan Ap. No : 80 daire- 5 34350
Teşvikiye -İstanbul
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri