Göksu Arıtma

  • Su Arıtma Ve Sulama Sistemleri
  • MERSİN

Hakkımızda

Firmamız yurt içinde ve yurt dışında çevre koruma ve arıtma teknolojileri proje, uygulama ve işletme konularında 1990 yıllından bu güne kadar hizmet vermektedir. Su ve atıksu Arıtma sistemlerinde genel olarak "Anahtar Teslim" çözümler üretmektedir.

Firmamızın Türkiye'de bu konuda faaliyet gösteren ilk ve sayılı firmalardan biri olmasının haklı gururunu taşıyoruz. Faaliyet alanımızın üst düzey uzmanlık gerektirdiğinin bilincindeyiz.

Uzman personelimizin yani sıra üniversitelerle sürekli koordinasyon bizim için vazgeçilmez bir ilkedir.

Dünyadaki endüstriyel faaliyetler baş döndürücü bir hızla ve artan bir ivme ile ilerlemektedir. Artık dünyanın da kabul ettiği gibi çevreyi kirletmeden üretmek insanlığın ve dünyanın geleceği için vazgeçilmezdir. Ülkemizin sanayileşme sürecinde gelişmekte olan ülkeler arasında olduğunu düşünürsek önümüzdeki yolun çok uzun ve çetin olduğunu görebiliriz.

Bu yolda ihtiyacımız olan en önemli şeyler; bilgi birikimi , tecrübe , işgüçü ve çalışkan olmaktır. Sanayileşme sürecinde ilerlemiş ülkelerde gördüğümüz üzere çevre teknolojilerine yapılan yatırım ve doğal kaynakların korunması ülke geleceği için çok önemlidir. Henüz yolun başındayken çevre teknolojilerine yapacağımız yatırımlar bize ileride temiz su, toprak ve hava olarak geri dönecektir. Amaç refah ise bunlarsız refahtan bahsedilemez herhalde. Unutmamak gerekir ki bu öğelerin bulunmadığı bir ülkede ve dünyada yaşamamız imkansız olacaktır.

FAALİYETLERİMİZ:

Atık Su Aritma Sistemleri

Temiz Su Arıtma Sistemleri

Havuz Sistemleri

İletişim

Yetkili Serkan APAÇIK
GSM 0 541 632 98 37
Telefon 0 324 327 77 38
Faks 0 324 329 09 81
Email goksuaritma@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.goksuaritma.com
Adres Eğriçam Mah. G.M.K. Bulvarı. Göçmen Kavşağı. Yastı Apt. B/Blok No: 498/D
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri