Park Tasarım Ltd.şti.

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

PARK TASARIM 1996 yılında genç girişimci Ufuk BAYRAKTAR tarafından kurulmuştur. İlk dönemler fason imalat ile geçmiş, ardından her geçen yıl büyüyen imalat metrajları ile gelişmiştir. Bugün itibariyle Polatlı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikası 7.500 m²’si kapalı alan, 12.500 m²’si açık alan olmak üzere 20.000m²’lik toplam alana sahip içindeki makine ekipmanı ile tüm imalatı fabrika içinde çözebilen sektörünün en entegre tesisidir.

Fabrika içi imalat bölümlerimiz şunlardır;


- Çelik konstrüksiyon imalatı bölümü

- CNC sac kesim büküm ve pres bölümü

- Galvaniz tesisi

- Elektrostatik fırın boya tesisi

- Masif ahşap imalatı bölümü

- İç mekan mobilya imalatı bölümü

- Ahşap boya ve vakum emprenye tesisi

- Rotasyon tekniği ile polietilen imalat bölümü

- Fiberglas imalat bölümü

- Kalite kontrol ve test laboratuarı

- Paketleme ve ambalaj bölümleri

- Depo, stok ve yükleme alanları



İdari bölümlerimiz şunlardır;



- Arge ve tasarım birimi

- Satış ve pazarlama birimi(Kurumsal, bireysel, dış ticaret)

- Üretim planlama ve sevkiyat birimi

- Satış sonrası servis ve müşteri ilişkileri birimi

- Muhasebe birimi

- Bilgi işlem birimi



PARK TASARIM yukarıda saydığımız birimlerde yaklaşık 70 kişilik profesyonel ekibi ile siz değerli müşterilerine yurt içinde ve dışında hizmet vermektedir.



Kuruluşunun 11. yılını kutlayan PARK TASARIM sektörde öncü rolünün gereği olarak,

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ, OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ ile kanıtlamış olduğu kalitesini TÜV-SÜD Almanya firmasından EN 1176 ÇOCUK OYUN GRUBU ÜRÜN GÜVENLİK BELGESİ’ni alarak Avrupa’da da tescil ettirmiştir. Kalite zinicirine sürekli yeni halkalar ekleyen Park Tasarım, TÜV-NORD Almanya firmasının yetkilileri tarafından firmamız tesislerinde yapılan uzun soluklu incelemeler sonrasında DIŞ MEKAN FİTNESS EKİPMANLARIMIZIN Avrupa pazarına uygun şekilde üretildiği sonucuna varılarak firmamız gerekli sertifikaları almaya hak kazandı. Önceki yıllarda firmanın almış olduğu; TS EN 1176 1.7, TS EN 7941 belgeleri yanında 30’un üzerinde TASARIM TESCİL BELGESİ, 2 adet FAYDALI MODEL BELGESİ ve 3 adet MARKA TESCİL BELGESİ ile PARK TASARIM Avrupa Birliği sürecine şimdiden kendisini hazırlamış ve hedefine doğru emin adımlarla ilerlemekte.

Kent mobilyaları adı altında yer alan dış mekan çocuk oyun grupları, iç mekan çocuk oyun grupları, banklar, çöp sepetleri, piknik masaları, kamelya, pergola ve gazebolar, dış mekân fitness ekipmanları ve bahçe mobilyaları gibi ürünleri Ankara Ostim’de bulunan fabrikasında imal eden PARK TASARIM mevcut ürün çeşitliliği ile tartışmasız sektör lideri konumundadır. İç piyasada Belediyeler, toplu konut alanları, tatil köyleri, özel konut projeleri, anaokulları, restoranlar, üniversite kampusleri gibi pek çok alanda geniş bir müşteri portföyüne sahip olan PARK TASARIM, son yıllarda ürünlerini yurtdışına ihraç etmekte. 2005 ve 2006 yıllarında toplam satışlarının sırasıyla %35 ve %50’sini ihracat olarak gerçekleşti. 2007 hedefini %60 ihracat olarak belirlenmiş ve bu hedefe ulaşılmıştır.



PARK TASARIM müşterilerine daha kaliteli bir hizmet vermek amacıyla 2005 yılı Haziran ayında faaliyete başladığı yeni üretim alanlarında makine parkına eklediği ekipmanlar ile gerek kapasite gerekse kalite ve müşteri memnuniyeti konularında büyük yol kat etmiş ve üretim sürecini kısaltmıştır. Üzerinden henüz bir yıl geçmişken 3500m²’lik kapalı imalat alanlarına ek olarak 3000m²’lik ek tesis projeleri hazırlanıp çok kısa sürede inşaatı tamamlanarak faaliyete sokulmuştur.




Ayrıca PARK TASARIM SEKTÖRDEKİ VE İHRACAT POTANSİYELİNDEKİ GELİŞMELERE PARALEL OLARAK Ortadoğu ve Avrupa’nın sektördeki en büyük fabrikasını 2008 yılı Mayıs ayında faaliyete geçirmiştir. Polatlı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bu yeni fabrika 7.500 m²’si kapalı alan, 12.500 m²’si açık alan olmak üzere 20.000m²’lik toplam alana sahiptir.



Tüm çalışmalarını ve AR-GE faaliyetlerini daha kaliteli, güvenli ürünler tasarlamak ve imal etmek üzerine kuran PARK TASARIM; müşterilerine verdiği hizmeti her geçen gün daha üst noktalara taşımanın verdiği gururla; iç ve dış pazarlama çalışmalarına ağırlık vermekte. Gerek tasarım aşamasında kullanılan 3 boyutlu çizim ve projelendirme hizmetleri, gerekse imalatın her aşamasındaki kalite kontrol çalışmaları firmanın marka oluşturma çalışmalarını desteklemekte ve Türkiye pazarına girmek isteyen yabancı yatırımcıların dikkatlerini çekmekte.


PARK TASARIM kaliteye vermiş olduğu değerin tescillenmiş olması ile yeni bir motivasyon gücü kazanmış olarak çalışmalarına aralıksız devam edecek. PARK TASARIM yıllardan beri slogan haline getirdiği ÇOCUKLARIN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEMEYİ SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI HALİNE DÖNÜŞTÜRMEK misyonunu daha ileri boyutlara taşıyacak.

İletişim

Yetkili Ufuk BAYRAKTAR
GSM
Telefon 0312 385 80 22 (Pbx)
Faks 0312 385 80 22
Email parktasarim@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.parktasarim.com
Adres 815. Sokak No:12 Ostim 06370
MERKEZ:(Ostim Vergi Dairesi Arkası)
ANKARA/TÜRKİYE
FABRİKA:202. Cadde No:9 Organize Sanayi Bölgesi
Polatlı/ANKARA/TÜRKİYE
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri