A-G Sanayi Tic.ltd.şti.

  • Yalıtım - İzolasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Solar Gard® Cam Filmleri Profesyonellerin Seçimi

Solar Gard 30 yılı aşkın tecrübe ve bilgisiyle dünyadan en çok tercih edilen cam filmleri markasıdır. 70 ülkedeki distribütörleri ve Solar Gard profesyonelleri ile her yıl binlerce konut, işyeri ve milyonlarca araca her yıl solar koruma sağlamaktadır.

Solar Gard® Enerji Verimliligi
Düsük klima sarfiyatinizla çevrenizi koruyun , enerjiyi verimli kullanin.
Doğal çevre kosullarina ulasmak için firmalarimizin karbon salinimini azaltarak enerjiji korumak hiç bu kadar önemli olmamisti.Ayni zamanda enerji maliyetlerinin sürekli yükselmesi sirketinizin karliliginin sürekli düsmesi için büyük etken olmaktadir.Binalardaki isi yayilimi sorununa karsi Solar Gard cam filmleri iç mekan isisinin daha kontrollü ve dengeli kalmasını saglayarak daha az klima sarfiyati ile daha düsük enerji maliyetleri yaratir.Isitma ve sogutma sisteminizin devreye girislerindeki anlik yüksek enerji kullaniminin da önüne geçerek yüksek fatura bedellerinin de önüne geçmis olursunuz.
Profesyonel kadromuz ve uzman ekibimizle kalite ,kalıcılık ve hızlı sonuç ilkelerini kendine prensip edinmiş firma profilimiz ile hizmetinizdeyiz.

BAŞLICA HİZMETLERİMİZ:

-CAM SANAYİ
-GÜVENLİK
-OTOMOTİV
-OTOMOTİV YAN SANAYİ
-YALITIM
-İZOLASYON

İletişim

Yetkili Ahmet KAYA
GSM 0533 367 27 77
Telefon 0212 527 82 52
Faks 0212 511 90 15
Email info@solargard.com.tr
Resmi Web Sitesi www.solargard.com.tr
Adres Ragıp Gümüşpala Cad . No:93 Eminönü / İstanbul / TÜRKİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri