Şifam Bal

  • Gıda
  • ARTVİN

Hakkımızda

Doğa'dan sofranıza, en güzel tatlar...
Şifam bal , " Doğadan Sofranıza " sloganıyla ürettiği ürünlerinde, Allah'ın bize sunduğu bal ve arı ürünlerini, doğanın el değmemiş tadı ve kokusu ile sizlere yansıtmaktadır.

Yurdumuzun rakımı yüksek, bitki örtüsü zengin yaylarından toplanmış süzme çiçek balı, Karadeniz bölgemizin yemyeşil ormanlarında yetişen orman güllerinden toplanan acı bal, kestane ağaçlarının çiçeklerinden toplanan kestane balı gibi birbirinden leziz petek bal çeşitlerini siz değerli halkımızın damak tadına sunmaktayız.

Ayrıca tüm arıcılık malzemelerinin üretim ve satış faaliyetlerini gerçekleştirerek, arıcılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilerimize uygun fiyat ve mükemmel kalite ile hizmet vermekteyiz.

Rabbin bal arısına vahyetti:

Dağlarda, ağaçlarda ve onların kurdukları çardaklarda kendine evler edin. Sonra meyvelerin tümünden ye, böylece Rabbinin sana kolaylaştırdığı yollarda yürü-uçuver. Onların karınlarından türlü renklerde şerbetler çıkar, onda insanlar için bir şifa vardır. Şüphesiz düşünen bir topluluk için gerçekten bunda bir ayet vardır.

İletişim

Yetkili Zeki ERMİŞ
GSM
Telefon 0466 415 47 48
Faks 0466 415 47 48
Email sifambal@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.sifambal.com
Adres Sahil Cad.No:17 BORÇKA
Şehir ARTVİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri