Avcılar Liman Hizmetleri İş Makinaları Taşıma İnşaat Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

Firmamızın kurucusu olan Sn. ALİ KOCABAŞ Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü’nden mezun olup, Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Konstrüksiyon Dizayn Bölümünü bitirmiştir ve 1986 yılında şahıs firmasını kurarak sektöre ilk adımını atmıştır. 1994 yılından itibaren şirketleşerek Avcılar Liman Hizmetleri İş Makineleri Taş. İnş. Ltd. Şti olarak faaliyetlerine devam etmiştir.



Atılımcı ve girişimci bir yapıya sahip olan Sn. Ali KOCABAŞ, uzun yıllar boyunca Habaş Limanı’nda tahmil-tahliye ve taşeronluk hizmetleri ile iş faaliyetlerine başarıyla devam etmiş olup, makine alımlarıyla 1999 yılında Ege bölgesinde ilk makineli tahmil tahliye işini başlatan taşeron firma olmuştur.



Avcılar LTD.ŞTİ. tüm Nemrut Limanları’nın yanı sıra Türkiye’nin bir çok limanında ve arka saha depolarında; ihale ve sözleşmeyle hizmet vermiştir ve vermeye devam etmektedir.
Mükemmeliyeti ve Dürüstlüğü ilke edinen ve gelecek vaad eden firmamız sektörünün ilklerinden olup 23 yıllık tecrübeyle hareket etmektedir.

Amacımız teknolojinin verdiği imkânlarla maliyetleri en asgariye indirip, siz müşterilerimize en kaliteli hizmeti verebilmektir.

İletişim

Yetkili Ali KOCABAŞ
GSM
Telefon 0232 285 34 67
Faks 0232 248 27 43
Email info@avcilarliman.com.tr
Resmi Web Sitesi www.avcilarliman.com.tr
Adres 108/26 Sokak NO:1/A Esenyalı Hatay-İzmir
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri