Dinamik Süt Ve Süt Ürünleri Ldt. Şti.

  • Gıda
  • MANİSA

Hakkımızda

1993 yılında ticaret hayatına başlayan KARAKOÇ GÜBRE ve YEM SAN. LDT. ŞTİ.
kurulduğu günlerde 7 personel ve 3 araçla günde 6000 Lt. süt toplayan ve aylık 50 ila 60 ton yem satışı yapan bir şirket konumundaydı.

Zaman içinde büyümeye başlayan firmamız günlük süt toplama kapasitesini 100.000 litreye çıkarmıştır.Süt pazarlama ağımız oldukça geniş olup, müstahsil sayımız 3000 sayısına ulaşmıştır.

Toplam 70 personelimizle güçlü ve disiplinli çalışma ahlakımızla her gün artan süt miktarımız ilesütümüzü kendi fabrikamızda işlemek için 2008 yılında DİNAMİK SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ fabrikasını Salihli Organize Sanayi Bölgesinde 12.000m2 açık alan üzerine 3500m2 kapalı alanda kurduk.

İşletmemizde kaşar, ayran, peyaz peynir, tereyağ, lor, köy tipi beyaz peynir, tel peynir, örgü peynir ve dil peynir üretilmektedir.

Bu güne kadar öz sermayesi ile büyüyen şirketimiz, yeni projelerini hızla hayata geçirmek için çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Misyonumuz;

Dinamik SÜT olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimizin bize olan güvenin verdiği güçle kaliteden ödün vermeden hep daha iyiyi sunmayı ve tüketici hakları sadece kanunla değil, üretici tarafından iyi ve kaliteli ürünler üretmekle korunduğunun bilincini sürekli taşıyoruz.

Vizyonumuz;

Tüm çalışanlarımız ve iş ortaklarımız ile firmamızı en son teknolojiyi kullanarak önce ulusal sonra dünya çapında bir marka haline getirmektir.

Başlıca Hizmetlerimiz:

Toplanan sütün kendi fabrikamızda işlenip sütürünleri hazırlayıp satım yapabilecek yerlere dağıtımı ve satımı.

İletişim

Yetkili Bülent KARAKOÇ
GSM 0236 742 51 75
Telefon 0236 714 22 41
Faks
Email
Resmi Web Sitesi www.dinamiksut.com.tr
Adres Gaziler Mahallesi Garaj Caddesi No:72/1
SALİHLİ
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri