Best Carbon İmalat Ve İhracat San

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Firmamız, kuruluşundan bu yana siz değerli müşterilerine minimum maliyet ile maksimum hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Hızla değişen standartlar ve kalite koşulları çerçevesinde sürekli kendini yenileyen, fakat ana yapı taşları olan eğitimli ve profesyonel ekibinden ödün vermeyen BEST CARBON hızlı ve sağlam adımlar her geçen gün ürün ve müşteri portföyünü büyütmektedir.
Son sistem teknoloji ile üretim parkurumuzda Slipring Bilezikleri, Motor Dinamo Kömürleri, DC Motor Kollektörü, Buji Kavramalar ve Fırça Tutucu İzole Milleri üretilmektedir. Dünya standartlarında, ISO ve CE belgeli ürünlerimiz, yaygın dağıtım ağımız ile genel olarak yurdumuzun her bölgesine sevk edilmekte ve takibi yapılmaktadır
BEST CARBON olarak, kısa vadede kendimize hedef olarak belirlediğimiz noktalara ulaşmış durumdayız. Başardığımız ve ulaştığımız her kısa vadeli hedef, bizleri uzun vadeli hedeflerimize ulaştıracağı şüphesizdir. Uzun vadeli hedeflerimizin en mühimi ve öncelik sırası olan sizleri de BEST CARBON ailesine katabilmektir.
Kalite Lüks Değil, İhtiyaçtır.
Doğru Ürün, Doğru Hizmet İçin BEST CARBON!!!

İletişim

Yetkili Barış SORLU
GSM 0533 687 63 75
Telefon 0216 499 68 87
Faks 0216 499 68 91
Email info@bestcarbon.net
Resmi Web Sitesi www.bestcarbon.net
Adres Adres: Yukarı dudullu mh. Bostancı Yolu cd. Kerem Sk. No:2/2
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri