Ber Güvenlik Sistemleri

  • Güvenlik
  • DENİZLİ

Hakkımızda

2000 SENESİNDEN BERİ DENİZLİDE FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ. UYGUN FİYATA KAMERA ALARM SİSTEMLERİ MONTAJI FAAİLİYETLERİMİZ BULUNMAKTADIR... 24 SAAT TEKNİK DESTEKLE MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ .


Çağımızın en önemli ihtiyacı, Güvenlik... Bir apartman dairesi, bağımsız bir ev, site içinde bir villa ve işyeri...

Hepimiz, geceleri sevdiklerimizle birlikte huzur içinde uyuyabilmek veya kapımızı kilitleyip çıktığımızda evimizin, işyerimIzin güven içinde olduğundan emin olmak isteriz. BER Güvenlik Sistemleri, geliştirmiş olduğu profesyonel çözümlerle sizin ve aile bireylerinIzin güvenliği için gereken tüm ihtiyaçlarınızı, beklentilerinizin de ötesinde karşılar.

Kurumsal şirketlerimiz, son dönemlerde yaşadığımız üzücü olayların da etkisiyle, güvenliklerine her zamankinden daha fazla önem vermekte, bu konuda en deneyimli güvenlik şirketlerini seçmektedirler. BER Güvenlik Sistemleri olarak, 5 yılı aşkın deneyimimiz, gurur duyduğumuz referanslarımız ve uzman kadromuz ile, yüksek düzeyde güvenlik ihtiyacı olan tüm kurumsal şirketlerimiz için sorunsuz çözümler sunmaktayız. Müşteri memnuniyeti, en önemli hedeflerimizden biridir. Bu hedefe giden yolun, başta eğitimli ve deneyimli insan kaynağı olmak üzere, doğru projelendirme, dünya standartlarına uygun cihaz seçimi, yüksek montaj kalitesi ve müşteri isteklerinin dikkate alınması ile sağlanabileceğinin bilincindeyiz..

Dünyaca ünlü markaların arasında yer alan TEKNİM ve CROW alarm sistemlerinin de Denizli bayiliğini yürütmekte olan BER Güvenlik Sistemleri satış ve satış sonrası hizmet,uygulama,teknik yardım sağlamaktadır.

















İletişim

Yetkili Himmet KIRAR
GSM 0 537 320 95 58--0 544 488 42 98
Telefon 0 258 265 38 86
Faks 0 258 265 38 86
Email
Resmi Web Sitesi www.berguvenlik.com
Adres KAPLANLAR MAH BARIŞ CAD NO 33 MERKEZ
Şehir DENİZLİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri