Arya Yatçılık

  • Turizm Ve Servis
  • MUĞLA

Hakkımızda

Bizimle "Mavi Yolculuk" yeşille mavinin binlerce tonunun kaynaştığı Ege ve Akdeniz'in en güzel koylarında gündelik hayatı unutmak, denizle, doğayla, tarihle yoğun bir birlikteliği yaşamaktır...

Mavi yolculuk, ne zamandır kendimize ayıramadığımız vakittir, sevdiğimizle çamların arasında yaptığımız bir akşam yürüyüşüdür, saatlerce süren tatlı sohbetlerdir, rakıdır, balıktır, ne zamandır okumak istediğimiz bir kitabı okuyabilmektir, huzur veren bir yolculuktur. Ama her konuda olduğu gibi Mavi Yolculuk'tan bu keyfi alabilmeniz sizin de çabanızla, sizin de katkınızla mümkün. İnsanlara olumlu yaklaşın, eksiklik ve sorunları büyütmek için değil, ortadan kaldırmak için birşeyler yapın, bakın nasıl keyifli bir tatil geçireceksiniz.

Eğer bir grup oluşturduysanız "Teknelerimiz" başlığı altındaki yatlarımıza göz atabilir, grubunuzun özelliklerini ve yapmak istediğiniz "Rotalar"ı belirteceğiniz bir e-mail ya da faksı bize ileterek size en uygun tekneyi önermemizi isteyebilirsiniz.

Dilerseniz - ve gerekli ehliyete de sahipseniz - size kendinizin kullanacağı bir Bareboat da önerebiliriz.

2003 sezonundan itibaren Bodrum ofisimiz tüm yatçılık faaliyetlerinin koordinasyonunu yapmaya devam ederken, otel ve kara operasyonlarımızın tamamı Antalya ofisimizce sürdürülmekte.


Otogardan gelirken postanenin bulunduğu caddeden denize doğru ilerleyin (Cevat Şakir Cad.) Yolun bitiminde deniz sol tarafınızda kalacak şekilde sağa, Neyzen Tevfik Caddesi'ne dönün. Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde Karada Marina'yı geçeceksiniz. Yaklaşık 100 metre sonra, Kara Kuvvetleri Kampı'nı göreceğiniz yerde ana yol sağa doğru döner. Bu cadde Caferpaşa Caddesi'dir. 150 metre sonra sol tarafta binamızı göreceksiniz.

İletişim

Yetkili
GSM 0 533 721 31 80
Telefon 0 252 316 15 80
Faks 0 252 316 50 59
Email yachting@aryatours.com
Resmi Web Sitesi www.aryatours.com
Adres Caferpaşa Caddesi No: 25/1
TR-48400 BODRUM
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri