Farkım Mühendislik Ve Mimarlık

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KAYSERİ

Hakkımızda

Farkım Mühendslik Yapı ve İnşaat ; 2000 yılında A Yapı olarak hizmete başlamıştır.Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda 2008 yılında Fark-ım Doğaltaş Mad. Yapı Mal. İnş. Taahhüt Mimarlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. kurulmuş ve gelişen Türkiye koşullarında zemin Etüdleri, zemin iyileştirmeleri, inşaat ve dekorasyon iş dallarında gelişimin bir öncüsü olmayı hedef ilke edinmiş. Gerçekleştirmiş olduğu projelerle gelişimine hız kazandırmıştır.

Gelişen teknoloji koşullarında teknolojinin son ürünlerini ( Fore kazık, Mini kazık, ve Jet grouting setleri, Lasermetre ve Laser ölçüm cihazları, Sismik cihazlar ve Sondaj makneleri) bünyesine katarak gelişimini en üst düzeye çıkarmıştır.

Şuanki bulunduğumuz noktada ilgi ve desteğini esirgemeyen herkese şirketim ve mesai arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim.

Mad. Yapı Mal. İnş. Taah. Mimarlık Müh. teknolojilerindeki hızlı gelişimin yön verdiği ve şekillendirdiği çalışma alanında, yenilikleri izlemeyi ve uygulamayı, başarının önemli bir koşulu sayan Fark-ım Müh. ; devamlılığı sağlayacak olduğuna inandığı, dürüstlük ve güvenilirliği ilke edinmiştir.

İletişim

Yetkili Hayrullah ÖZBAYBURTLU
GSM 0555 518 75 99
Telefon 0352 222 81 63
Faks 0352 231 07 49
Email info@fark-im.com
Resmi Web Sitesi www.fark-im.com
Adres Hunat Mah. Yeni Su Sokak Dünya İşmerkezi B-Blok Kat: 12 No:48 Melikgazi
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri