Cancan Meyve Presleri

  • Gıda Makineleri
  • SAKARYA

Hakkımızda

Firmamız, 1960 yılında merkezi Ankara olmak üzere kurucumuz, merhum babamız Salih ÖZÜUĞURLU tarafından Meyve presi ve mutfak cihazları tamiratı ile mutfak ve gıda sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. 1960 yılından beri ana imalat konusu portakal sıkma makinesi ve taze meyve suyu makineleri üretimi ile ‘Kalite, dayanıklılık, bol yedek parça hizmeti’ ile satış sonrasında da müşteri memnuniyeti hedefiyle Türkiye’nin en dayanıklı ve kaliteli portakal sıkma makinesini üretmiştir. Yıllarca müşteri memnuniyeti ve kalite politikasını sürdürerek sektöründe kullanıcı tarafından tercih edilen ve aranan bir marka haline gelmiştir.




1994 yılında CANCAN® ismi ile marka tescilini mutfak ekipmanları ve endüstriyel mutfak makineleri dalında aldıktan sonra tamiratını gerçekleştirdiği ve sorunlarını bilerek, müşteri memnuniyetini ilk sırada tutarak, sektörde ihtiyaç duyulan makine gruplarının üretimini gerçekleştirmektedir.




Firmamız 2000 yılı haziran ayından itibaren faaliyetlerini ve üretimini 2. kuşak yönetim olarak Sakarya ilinde gerçekleştirmektedir. Firmamız her yıl bünyesine eklediği yeni ürünlerle ‘işlerinizi kolaylaştıran mutfak ekipmanları’ sloganı ile sektörün lokomotif firmalarından biri olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Misyon

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak, kaliteden ödün vermeden dün bugün ve yarın daima müşterilerin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak.

Vizyon

Uluslar arası pazarda alanında aranan ve tercih edilen bir firma olmak.

İletişim

Yetkili Tunç ÖZÜUĞURLU
GSM 0 532 254 06 92
Telefon 0 264 291 49 44
Faks 0 264 291 49 45
Email info@cancanmakina.com
Resmi Web Sitesi www.cancanmakiþna.com
Adres Dörtyol Modern San. Sit. 39. Sokak No: 44 Adapazarı
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri