Çalık Makina

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

Çalık Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; akışkan transfer pompaları alanında faaliyet göstermek üzere 2004 yılında kurulmuştur.Geçmişten gelen bilgi ve tecrübesini , teknolojinin hızlı gelişimi ile birleştirerek mevcut pazar payını her geçen gün arttırıp , kısa sürede yurt dışına ihracat yapan bir firma olmuştur.

Çalık Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; faaliyet gösterdiği akışkantransfer pompaları sektöründe müşterilerine her zaman yüksek kaliteli ürün ve kusursuz hizmet vermeyi kendine amaç edinmiştir.Bu amaç doğrultusunda ; ürün çeşitliliğini arttırmak , yüksek seviyeli stok ve güçlü satış için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Çalık Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; için önemli olan müşterilerinin memnuniyetidir . Bu ne-denle müşterilerinin ihtiyaçlarını zamanında belirleyerek , kaliteden ödün vermeden en ekonomik ürün ve hizmetleri üretip teslim etmek ve sürekli ileriyi düşünmek şirketin temel ilkelerinin başında gelir.

Çalık Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; kurulduğu günden bu yana ülke genelinde oluşturduğu güçlü konumunu , kısa vadede yurt dışında da gerçekleştirebilmek için fizibilite ve yatırım çalışmalarına aralıksız devam etmekte ve TÜRKİYE SANAYİSİNE yaptığı katkıları ile haklı bir gurur duymaktadır.

İletişim

Yetkili Burcu ÇALIK
GSM 0533 930 20 29
Telefon (0232) 877 05 27 - 877 05 67 - 877 05 76 - 877 05 19
Faks 0232 877 11 71
Email info@calikmakina.com
Resmi Web Sitesi www.calikmakina.com
Adres Kemalpaşa Organize Sanayi Böl. İstiklal Mah. 19 Sok. No:16 Ulucak / Kemalpaşa
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri