Tek Krom Kaplama

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KONYA

Hakkımızda

TEK KROM; Krom kaplama sektöründe faaliyet göstermektedir. Yılların vermiş olduğu tecrübemizle elektroliz yöntemiyle Sert Krom kaplama alanında hizmet vermekteyiz.

Geçen zaman içinde, hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren firmalara, iş adamlarına ve sanayicilerimize krom kaplama alanında başarıyla hizmet vermiştir. Ve Hizmet vermeye devam etmektedir.

TEK KROM; Krom kaplama olarak; Otomotiv sektöründe kullanılan hidrolik direksiyon millerinin krom kaplanması, Hidrolik liflerin krom kaplanması, Gıda sektöründe Hamur kesme makinalarının tamburlarının krom kaplanması, Hidrolik preslerin pistonlarının krom kaplanması, bütün makina ve ekipmanlarının yedek parçalarının krom kaplanması, küresel vanaların krom kaplanması, matba makina merdanelerinin krom kaplanması, kollektör burçlarının krom kaplanması, plastik ve metal kalıpların krom kaplanması, istek ve talebe göre her türlü yedek parçanın krom kaplanması ile Mat krom kaplama işini yapmaktayız.

Krom kaplamanın her aşamasında kaliteye önem vererek homojen kalite kontrol anlayışını geliştirmiş ve zengin tecrübesiyle çalışanlarının kalite bilenciyle dünya standartlarında krom kaplama yapmanın gururunu duymaktayız.

Misyonumuz,

Çağdaş yönetim sistemlerini uygulayarak, değişen ve büyüyen iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını profesyonel kadromuzla eksiksiz ve hızlı bir şekilde karşılamak ve sektörde ilk sıralarda yer alarak, Krom Kaplama sektöründe yenilikleri takip edip müşterisine en iyi kalite ve hizmeti sunan; müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaya çalışan çevreye saygılı bir firma olmaktır.

Vizyonumuz,

Krom Kaplama sektöründe servis, işçilik ve ürün kalitesi olarak " TEK KROM " isminin bir marka gibi aranılan ve anılan bir isim olmasını sağlamak, Konusunda lider, saygın, çalışanı , tedarikçisi ve içinde bulunduğu toplumla birlikte sürekli gelişen, kaliteli ürün ve hizmet sağlayan bir firma olmak ve Krom Kaplama işine ihtiyaç olduğunda akla ilk gelen isimlerden biri olmaktır.

İletişim

Yetkili Hasan Hüseyin ÇOBANOĞLU
GSM 0533 697 05 84
Telefon 0332 249 47 44
Faks 0332 249 47 44
Email bilgi@tekkromkaplama.com
Resmi Web Sitesi www.tekkromkaplama.com
Adres Horozlu Han Mah. Topkapı San. Pehlivan Sokak No: 54 Selçuklu
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri